Danska glumica, voditeljica i model Brigitte Nielsen (60) proslavila se 80-ih, a posljednjih godina bila je na meti kritika zbog svoje majčinske uloge.

Poznata gumica nedavno je snimljena u šetnji parkom sa svojim 15 godina mlađim suprugom, televizijskom producentom Mattijom Dessijem. Nosila je bijele hlače i vestu, a njezin suprug je bio u trenirci i majici vojničkog uzorka, a s parom je bila njihova četverogodišnja kći Frida.

Brigitte Nielsen i Mattia Dessi u šetnji parkom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Inače, Brigitte je u braku s Talijanom od 2006., a mnogi su im predviđali brzi kraj zbog razlike u godinama i njezina četiri razvoda. No supružnici su pokazali da su prognoze netočne.

Trpjela poražavajuće komentare 

Nisu Brigitte i Mattia bili na meti javnosti samo zbog toga nego i njezine trudnoće. Naime, osuđivali su je jer je u 55. godini odlučila zatrudnjeti, a par je prinovu dočekao uz pomoć medicinski potpomognute oplodnje.

'Doktori su mi dali tek 3 do 4 posto šanse da ostanem trudna. Nisam imala puno jajašca, ali bilo ih je dovoljno. Bilo je tu puno razočaranja. Iako ste realistični jer znate koliko imate godina i da su šanse protiv vas, ipak ne odustajte', rekla je Nielsen.

Jednom prilikom se osvrnula i na ružne komentare na društvenim mrežama. '95 posto ljudi će vam čestitati na djetetu i rođendanu. Bit će sretni jer ste i vi sretni, ali uvijek ima onih koji će napisati: 'Kako se usuđuješ, ti si baba. Umrijet ćeš prije nego što dijete poraste''.

Životna priča Brigitte Nielsen
Profimedia 

Zbog mlađeg muža se podvrgnula estetskim operacijama

Uvijek je iskreno progovarala o temama koje su škakljive za mnoge pa je tako priznala da je zbog mlađeg muža odlazila na estetske korekcije da bi izgledom bila bliža njegovim godinama.

Podsjetimo, Brigitte je u prošlosti navodno imala problema s alkoholom, a javnost ju je prvi put upoznala u filmu 'Crvena Sonja' iz 1985. u kojem je glumila s Arnoldom Schwarzeneggerom s kojim je imala kratku romansu.

- Osjećala sam se kao da sam mu jedina. Tada sam shvatila da je s Marijom i osjećala sam se prevareno! Možda ne bih ulazila u to da mi je na početku rekao: oženit ću se Mariom i to je jako ozbiljno - rekla je Brigitte.

To je potvrdio i sam Schwarzenegger koji je u svojoj autobiografiji naveo sve žene s kojima je varao Mariju, pa tako i Brigitte.

Da je slavna ljepotica bila itekako poželjna, svjedoči i broj njenih brakova, od kojih je samo posljednji trajao dvije godine. Bio je tu i Kasper Winding s kojim je provela samo godinu dana.

Zatim se gotovo odmah udala za Sylvestera Stallonea, a od njega se razvela 1987., nakon dvije godine ljubavi.

Stallone je bio "jako loš u krevetu"

Uzela je pauzu u kojoj je vrijeme provodila sa Seanom Pennom, a potom se 1990. udala za Sebastiana Copelanda. I to je trajalo samo dvije godine, a onda je u njezin život ušao Raoul Meyer s kojim je ostala duže - čak dvanaest godina. Godinu dana nakon razvoda od njega udala se za Mattia Desija i s njim je u braku od 2006. godine. Brigitte je rekla i da je Stallone bio "jako loš u krevetu", te da se osjećala kao da mu je ona auto, a ne žena. Rekla je i da je iz braka izašla nezadovoljna.

To je potvrdio i sam Schwarzenegger koji je u svojoj autobiografiji naveo sve žene s kojima je varao Mariju, pa tako i Brigitte.