Poznata manekenka Karlie Kloss nedavno je rodila drugo dijete. Ona i suprug Joshua Kushner u utorak su proširili svoju obitelj, a on je sretnu vijest podijelio tek sada na svom Instagram profilu. 

'Dobrodošao na svijet',napisao je Joshua ispod fotografije malenog sinčića.

Karlie i njezin suprug već imaju sina Levija koji je rođen 2022. godine, a vijest da očekuju prinovu otkrili su na ovogodišnjoj Met Gali.

Ljepotica koja je Vogue krasila nevjerojatnih 40 puta, na Metu se pojavila u uskoj haljini s nizom bisera koja je savršeno istaknula njezin trbuh.

Karlie Kloss i Joshua Kushner na Met Gali 2023.
Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia 

Društvo joj je pravio suprug, inače brat supruga Ivanke Trump, koji je zet bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Par nije skidao osmijeh s lica dok je pozirao okupljenim fotografima, a jasno je da ništa ne može pokvariti njihovu sreću, pogotovo s obzirom na njihovu bolnu prošlost kada su se morali žestoko boriti za svoju ljubav.

Podsjetimo, iako je danas uplovila u mirnu luku kada je suprugova obitelj u pitanju, nije tajna da je dugi niz godina bila na meti najgnusnijih uvreda jer su mislili da će im 'okaljati lozu'.

Carly i Joshua vjenčali su se u listopadu 2018. godine, a manekenka je zbog supruga promijenila vjeru i postala Židovka

Međutim, suprugova obitelj smatrala je da ona nije dovoljno dobra za njega te su je upoznali tek nakon 6 godina veze, neposredno prije vjenčanja. O njoj su godinama govorili ružne stvari poput toga da će im 'unuštiti obiteljsku lozu'.

Iako su je odlučili upoznati, šuška se da veza između obitelji i lijepe manekenke još uvijek nije dobra, a kako tvrde bliski izvori, nikada neće ni biti.