Manekenka Alessandra Ambrosio i dan danas je na vrhu lista najljepših žena, iako se nedavno 'umirovila' kada je u pitanju modeling.

No, iako je krasila bezbroj naslovnica prestižnih časopisa poput Voguea i Ellea te nosila revije najvećih dizajnera, još uvijek postoje oni koji smatraju da nije dovoljno lijepa da bi bila supermodel.

Najljepša žena svijeta s 13 je imala prvu operaciju
Profimedia 

Svaki put kad njezine paparazzi fotografije osvanu na društvenim mrežama, mnogi se u komentarima zapitaju kako je upravo ona jedna od najljepših žena na svijetu.

Alessandra Ambrosio bez šminke
Story 

S obzirom na to da je bila zaštitno lice 'Victoria's Secreta' i da su njihove kampanje jako fotošopirane, mogi su ogorčeni zbog njezinih fotografija s Instagrama koje izgledaju potpuno drugačije od onoga kako izgleda uživo. Brazilku često u komentarima prozivaju da ima 'ravnu, opuštenu stražnjicu', 'bez struka' i slično.

Alessandra Ambrosio u kupaćem kostimu
Story 

Nedavno se doznalo da je Alessandra prvu estetsku korekciju napravila s 13 godina, što je mnogima dalo za pravo da misle - gdje je jedna operacija, korekcija je sigurno više. No, istina je da je Alessandra imala samo jednu estetsku operaciju, a sve ostalo je dar majke prirode.

Naime, slavna ljepotica imala je veliki kompleks oko svojih ušiju koje su bile 'klempave'. Zbog tog se problema s 13 godina odlučila podvrgnuti plastičnoj operaciji, no sve nije prošlo kako treba, a Alessandra je imala niz zdravstvenih komplikacija.

'Kako sam oduvijek znala da želim biti manekenka, odlučila sam operirati klempave uši kada sam imala 13 godina. U mom gradu postojao je samo jedan liječnik koji je samo jednoj osobi prije mene napravio takvu operaciju. Osjećala sam se kao da mi je netko odsjekao uši. Estetska kirurgija danas me izluđuje, rekla je slavna manekenka za Story.

Upravo zbog toga, lijepa manekenka nikada se nije odlučila ni za jednu estetsku operaciju, što je čini jednom od rijetkih ljepotica sa svjetske javne scene koje se mogu pohvaliti potpuno prirodnom ljepotom.

Profimedia, Instagram Alessandra Ambrosio