Mineu dočekao kraj večeri kakvom se nije nadala: 'Morali smo prekinuti koncert...'

Prošlog vikenda zapjevala je u Primoštenu, a iako su mnogi došli s njom otpjevati bezvremenske hitove, koncert je morala završiti ranije.

Instagram

Među onima koji ovog ljeta rade punom parom je pjevačica i TV voditeljica Renata Končić Minea.

Prošlog vikenda zapjevala je u Primoštenu, a iako su mnogi došli s njom otpjevati bezvremenske hitove, koncert je morala završiti ranije jer je nestalo struje u mjestu.

'Toliko energije sinoć na jednom mjestu da je nestalo struje u cijelom Primoštenu. Ljudi hvala vam, započeli smo ludo i energično, morali smo prekinuti koncert, ali ja to gledam s pozitivne strane - vidimo se uskoro opet! Javljamo novi termin, a vi uživajte u moru i suncu i dođite mi opet u tolikom broju! Volim vas', poručila je Minea.

Otkrila je i da se u Primoštenu susrela s voditeljem Nove TV Sašom Kopljarom, koji tamo godinama ljetuje.

Minea je lani za Story otkrila kako je dovela liniju do savršenstva.

'Nema tajne. Nikad nisam ni skrivala, dosta variram s kilogramima i zaista sam veliki gurman. Hrana mi je jako važna, ali kad dođem do neke granice, ne negiram je nego nastojim popraviti stanje. U rujnu prošle godine odlučila sam napraviti malo veći zaokret koji neće trajati samo sezonski nego cijelu godinu. Prebacila sam se na kuhano povrće, laganiju hranu i salatu te potpuno izbacila slatko. A ovisnik sam o slatkom', rekla je.

Dodala je i kako ne morate sve vagati, samo je bitno jesti umjereno i kretati se. Minea kroz godinu redovito odlazi dva puta tjedno u šetnju Jarunom.