Popularnu domaću pjevačicu Renatu Končić Mineu u posljednje vrijeme dobili smo priliku češće viđati s obzirom na to da je članica žirija hit showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Da Mineu nova uloga itekako veseli potvrdila je u najavi za večerašnju emisiju u kojoj je objavila niz fotografija na kojima pozira sama i s kolegama.

'Ne znam kako je vama, ali meni je vrijeme proletilo! Približavamo se kraju i već znam da će mi faliti naša snimanja, druženja, kandidati, moji mušketiri... No prije finalne emisije iduće nedjelje budite večeras uz nas i navijajte za svojeg favorita. Biti će ovo još jedno ludooo izdanje showa Tvoje lice zvuči poznato’, napisala je Minea u opisu fotografije.

Emisija je ovaj put ipak pala u drugi plan jer su baš svi komentirali zanosnu Mineu u svečanoj večernjoj haljini crno-bijele boje s detaljima ruža. Kosu je ovog puta podigla u elegantnu punđu, a njezino lice krasio je efektan make up.

Podsjetimo, Mineu smo nedavno pitali kako održava vitku liniju i mladolik izgled.

Trenutačno redovito idem u šetnju Jarunom koji mi je izvor energije jer volim prirodu i vodu. Barem dva puta tjedno, obično u večernjim satima kad završim svoje obveze, uputim se na Jarun i brzo hodam nekih šest i pol kilometara. Počela sam vježbati i speedfit, a to je trening koji traje pola sata i općenito se radi jednom do dvaput tjedno. U tih trideset minuta obavim trening koji obuhvaća cijelo tijela i iziđem vani kao ptičica.

Renata Končić Minea
Instagram 

Osjetim da apsolutno rade svi mišići i u tomu sam našla zadovoljstvo jer u pola sata uspijem odraditi trening i imam vremena za sve ostalo. Uspjela sam spojiti prirodu s vježbanjem, i to su tri do četiri dana u tjednu kada posvetim vrijeme svom tijelu i onomu što me jako veseli. To je trenutačno moja formula. Osim toga, idem na masaže, a to me opušta, daje mi unutarnji mir i veseli me. Zaista obožavam odlazak na masažu.

Više Mineinih glamuroznih izdanja iz emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' pogledajte u galeriji:

Instagram Minea u TLZP