Festival u Cannesu vrijeme je kojem se Carla Bruni veseli. Trenuci su to u kojima bivša prva dama Francuske blista poput rijetkog dijamanta. Tako je bilo i ove godine kada je izašla u uskoj zlatnoj haljini koja prati njenu savršenu figuru.

Tko ju ne poznaje, nikad ne bi pomislio da ova žena gazi šesto desetljeće života. Carla je nosila prozračnu šminku, jednostavnu frizuru i odavala dojam puno mlađe žene.

Carla Bruni
Roland Macri / AFP / Profimedia 

No, prije nekoliko godina Carla je imala nekoliko loših estetskih operacija kojima je pokušala zaustaviti svoju mladost. Tada se govorilo da je uništila svoje lice i da više ne sliči na sebe. No, sada je sve sjelo na svoje mjesto i Carla danas izgleda prekrasno.

Inače, Carla živi povučen život sa svojim suprugom Nicolasom Sarkozyjem, bivšim francuskim predsjednikom. Stvara glazbu i ima privatni biznis s vinom, koji je pokrenula sa suprugom.

Iako je hvale zbog njezine ljepote, često se spominje i njezina burna mladost, koja mnoge uopće nije iznenadila jer je i njezina majka bila sličnog karaktera.

Carla Bruni
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Prije 15 godina Carla je za Vanity Fair ispričala da je rođena kao rezultat majčine izvanbračne afere. Kad je imala 29 godina manekenka je saznala da čovjek kojeg je cijeli život smatrala svojim tatom zapravo nije njen biološki otac. Bilo je to 1996. godine, a Alberto koji je s njenom majkom bio u braku od 1959. do svoje smrti, na samrtnoj je postelji Carli priznao istinu. Tako je manekenka doznala da je plod ljubavi njene majke i brazilskog magnata Maurizija Remmerta.

Maurizio je tada imao 19 godina, a Carlina majka imala je 36. Upoznali su se dok su svirali zajedno u kvintetu i njihova romansa je trajala šest godina. Nakon što je Carli rekao istinu, Alberto ju je molio da majci ništa ne govori, no ona se tada suočila s njom zbog godina laganja.

Carla Bruni
LOIC VENANCE / AFP / Profimedia 

Baš zbog toga što je prošla s majkom, mnogi su Carlu osudili kad je imala aferu s Raphaëlom Enthovenom. Naime, manekenka je nakon veze s Jean-Paulom Enthovenom uplovila u odnos s njegovim sinom, s kojim je bila u vezi devet godina. Osim toga, zajedno su postali roditelji pa je zapravo svom bivšem rodila unuka.

Nakon ljubavnog kraha povezivali su je s brojnim poznatim i slavnim muškarcima, sve dok 2007. godine nije upoznala Sarkozyja i fatalno se zaljubila. Brak i dalje traje, a nije ih razdvojilo ni to što je on osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i zlouporabe utjecaja.

Više o ljepotici Carli i suprugu pogledajte u galeriji:

Profimedia Carla Bruni i Nicolas Sarkozy su u braku od 2008. te imaju kćer Giuliju