Princ Harry i Meghan Markle nedavno su boravili u Nigeriji kako bi promovirali 'Invictus Games'. Kako pišu britanski mediji, kralj Charles je zbog medijske popraćenosti njihove avanture potpuno bijesan. Također ga je razljutilo to što je njihov posjet izgledao poprilično 'kraljevski'.

Naime, druženje s ljudima Nigerije mnogi su ocijenili kao očajan potez da se Harry i Meghan prikažu što većim humanitarcima.

Meghan Markle i princ Harry u Nigeriji
Emmanuel Osodi / AFP / Profimedia 

'Činjenica je da su Meghan i Harry tretirani kao da je riječ o službenoj kraljevskoj turneji. Sve tipične značajke kraljevske turneje bile su tu, jer je par dočekan plesom i pozivan na razne prijeme i školske posjete', otkrio je izvor i dodao:

'Kao da Harry i Meghan ignoriraju sva pravila – njihov put u Nigeriju bio je dokaz da odbijaju prihvatiti da više nisu članovi kraljevske obitelj. Iz moje perspektive lako je razumjeti zašto su članovi kraljevske obitelji zabrinuti', ispričao je britanskim medijima.

Kralj Charles III.
Ben Birchall / PA Images / Profimedia 

Skupocjene modne kreacije Meghan Markle također su privukle pozornost svih modnih znalaca, pogotovo zbog toga što je Meghan 'iskopirala' pokojnu princezu Dianu. Naime, odjenula je jednostavnu dugu bijelu haljinu bez naramenica i nude sandale, a kombinaciju je upotpunila zlatnom oglicom koja je nekoć pripadala upravo princezi Diani.

Već sljedeći dan se ponovno inspirirala stilom pokojne princeze kada je odjenula upečatljivo bijelo odijelo i visoke potpetice u zemljanim tonovima. Oko vrata je nosila jednostavnu zlatnu ogrlicu kakvu je Diana nekoć nosila tijekom posjeta istoj afričkoj zemlji.

Više fotografija kralja Charlesa pogledajte u galeriji:

JORDAN PETTITT / PA IMAGES / PROFIMEDIA, GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia Britanski monarh nedavno je dobio tešku dijagnozu, a sada redovito odlazi na liječenja