Princa Harryja dočekao je hladan tuš u rodnom Londonu, a utjehu mu je pružila supruga Meghan Markle. Nakon što Harryjev otac, kralj Charles III., nije imao vremena za susret sa sinom, princ je rekao kako razumije da je otac zauzet, ali mnogi ističu kako je to saznanje bilo vrlo bolno. S druge strane, boljelo je i Charlesa kada je čitao i gledao razne detalje koje je u javnost o njima prosipao odbjegli sin. 

Princ Harry i Meghan Markle nisu u dobrim odnosima s kraljevskom obitelji
Profimedia 

Meghan i Harry skupa su u Nigeriji, a na njemu se definitivno vidi da mu godi pažnja koju je dobio od tamošnjih ljudi. Pozdravljao se s mnogima, nije mu problem fotografirati se, ali je doživio i jedno neugodno iskustvo. Kako bi se osjećao maksimalno kod kuće puštena mu je himna Velike Britanije, 'God Save the King'. 

Ustali su se i mirno stajali te gledali ispred sebe. Bilo je to iznenađenje za Harryja. I dok su svi očekivali neku drukčiju reakciju, on se nije dao smesti. Odslušao je himnu do kraja, a onda su sjeli, piše Glossy

'Bože, kako neugodno', 'Nevjerojatno, kao da ne znaju kakav je odnos između njih', pisali su jedni, a drugi dodali: 

'Bez obzira na to što ne priča sa svojima, to je njegova himna!'. 

Princ Harry i Meghan Markle imaju dvoje djece
Profimedia 

Otkako su u Africi, svijet su obišle fotografije njezinih divnih modnih izdanja, a najupečatljivija je bila haljina boje breskve. Vojvotkinji je lijepo pristajala, a slučajno ili ne, brend haljine je 'Windsor'. Taj naziv nosi i dvorac u Engleskoj, koji je jedan od triju službenih rezidencija dinastije Windsor, britanske kraljevske obitelji. To je ujedno i jedno od prezimena koje nose njezina djeca, Archie i Lilibet. 

Meghan je u Americi pokrenula novi posao, više pogledajte u galeriji: 

Instagram Vojvotkinja je više od godinu dana radila na ovom projektu