'Sve ostaje u obitelji', našalili su se strani mediji na račun odbjeglog princa i njegove supruge. Harry (39) i Meghan Markle (42) u posjeti su Nigeriji, a dok su se družili sa školarcima, nitko nije prestajao komentirati njezinu haljinu iz 2018. kolekcije. 

Meghan Markle i princ Harry u Nigeriji
Emmanuel Osodi / AFP / Profimedia 

Kreacija boje breskve vojvotkinji je lijepo pristajala, a slučajno ili ne, brend haljine je 'Windsor'. Taj naziv nosi i dvorac u Engleskoj, koji je jedan od triju službenih rezidencija dinastije Windsor, britanske kraljevske obitelji. To je ujedno i jedno od prezimena koje nose njezina djeca, Archie i Lilibet. Meghan je i nedavno nosila bijelu haljinu Heidi Merrick, koja je kupljena prije ili netom nakon vjenčanja s Harryjem u svibnju 2018. pa se pisalo kako joj 'nedostaje život u kraljevstvu'. 

Meghan Markle i princ Harry
Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia 

'Oni su nastojali maknuti se od Windsora u potpunosti, a onda evo gospođe Sussex koja nosi haljinu koja se zove Windsor', napisao je jedan pratitelj na društvenim mrežama, a drugi se složio i dodao: 

'Uvjeren sam da to ona radi namjerno'.

Svi su složni da ne treba ulaziti u to tko je na koga ljubomoran i tko koga kopira, ali valja napomenuti kako je Buckinghamska palača promovirala svoj džem od jagoda svega nekoliko dana nakon što je Meghan predstavila svoju liniju marmelada.

Više o Meghaninom novom poslu pogledajte u galeriji: 

Instagram Vojvotkinja je više od godinu dana radila na ovom projektu