Za Jennifer Lopez 2024. godina trebala je biti vrhunac njezine karijere, no umjesto toga, J.Lo je postala predmet ismijavanja. Naime, uložila je 20 milijuna dolara u svoj novi projekt: 'This is me now', no isti je doživio nevjerojatan neuspjeh.

Inače popularna glumica i pjevačica objavila je album 'This is Me... Now', koji je bio popraćen i dokumentarcem 'This is Me... Now: A Love Story', koji je govorio o njezinoj ljubavi s Benom Affleckom. Film je bio naširoko kritiziran, a album su kritičari ocijenili kao 'passe' i 'flop'. Album je prodan u samo 14 tisuća primjeraka, a na Billboardovoj ljestvici je zauzeo tek 38. mjesto.

Jennifer Lopez
Christopher Peterson / Splash / Profimedia 

J.Lo je nakon toga najavila i koncertnu turneju koja je također podbacila. Naime, na turneji koju je nazvala 'This is me...live', trebala je promovirati novi album, no zbog loše prodaje karata, potpuno je promijenila koncept turneje. Umjesto da naglasak bude na novim pjesmama, na turneji će pjevati svoje stare hitove.

Prvi koncert je u lipnju, a prodaja karata ide poprilično slabo, nakon čega je bila primorana otkazati neke datume. Primjera radi, njezin koncert u Areni 'Kaseya Center' u Miamiju održat će se 28. lipnja, a nije ni blizu rasprodan.

Jlo
ticketmaster 

Inače, J.Lo je u ponedjeljak bila na Met Gali gdje je također prikupila brojne kritike. Naime, dok se penjala stepenicama, novinarka ju je upitala 'što nosi', a ona je nevoljko uzvratila ime brenda bez da ju je uopće pogledala u oči. Njezina reakcija razljutila je korisnike društvenih mreža diljem svijeta.

'Njezino pravo lice konačno je isplivalo na površinu', 'Godine i godine zlog ponašanja konačno su došle na naplatu', 'Vjerujem svim negativnim komentarima o njoj', nizali su se komentari.

@heyyyitsanika#metgala co-chair (and my birthday twin) @JLO briefly told me about her look for the night: Schiaparelli. #metgalaredcarpet#metgal2024#jlo#jenniferlopez#redcarpet#schiaparelli♬ original sound - Anika Reed

Čini se da su se ljudi konačno zasitili forsiranja njezina 'jednostavnog imidža' u kojem se prikazuje kao 'obična djevojka iz Bronxa', dok s druge strane sve upućuje na to da je u stvarnosti, sasvim drugčija.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji:

Profimedia Jennifer Lopez nekad i sad