Pjevačica i glumica Jennifer Lopez ovih dana prošetala je ulicama New Yorka odjevena potpuno u crno, a lice bez šminke sakrila je sunčanim naočalama. Lopez u 54. godini nerijetko dobija komplimente na račun izgleda, a i ovog puta mnogi su primijetili da joj je lice potpuno 'ispeglano', bez ijedne bore.

Jennifer Lopez
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Premda je često optužuju za pretjerano uređivanje fotografija, Jennifer je na svom Instagram profilu već nekoliko puta pokazala kako izgleda bez šminke, i to kada je pokazivala svoju jutarnju rutinu.

'Krema za sunčanje je jako važna i to je bila jedna od mojih tajni ljepote u mojim tinejdžerskim i ranim 20-im godinama. Moja mama ju je stavljala dok sam bila dijete kako bi mi zaštitila svoju kožu od sunca, a i ja sam je nastavila koristiti dok sam odrastala, to je ključ uspjeha. Dnevna zaštita od sunca koristila je i kada u New Yorku nije bilo sunčano, napravila je veliku promjenu na mojoj koži, smanjivši oštećenja od sunca', objasnila je slavna 52-godišnjakinja.

Jennifer Lopez bez šminke
Instagram 

Latino diva prije nekoliko godina negirala je korištenje botoksa i filera, a u intervjuu za People priznala je da joj je dosta toga da je obožavatelji nazivaju 'lažljivicom'. Ipak, Lopez se prošlog tjedna našla u centru medijske pozornosti nakon što su je paparazzi fotografirali dok je šetala New Yorkom.

Pjevačica je nosila crop top, a mnoge je šokiralo to što joj trbh u stvarnosti nije izgledao glatko i zategnuto kao na društvenim mrežama. Naime, dok je u ruci držala zelenu Diorovu torbicu, paparazzi su zumirali njen smrežurani trbuh.

Fotografije pogledajte u galeriji:

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Smrežurani trbuh Jennifer Lopez

Mnogi obožavatelji složi su se da je razlog njenoj smežuranoj koži na trbuhu gubitak kilograma.

Ipak, pažnju je privukla i oštra crta po sredini trbuha koja se inače ne vidi na njenim besprijekornim fotografijama na društvenim mrežama.