Otkako je krajem ožujka princeza od Walesa, Kate Middleton (42), obavijestila javnost da ima rak, sve njezine obaveze preuzeo je njezin suprug, princ William (41). Ne samo da obavlja kraljevske dužnosti i odlazi na evente na koje je Kate trebala, već se maksimalno posvetio i djeci, za koju, tvrde kraljevski stručnjaci, dosad i nije imao pretjerano vremena. 

Cijela palača zna za razvod Williama i Kate Middleton
Instagram 

'Shvatio je da mu je obitelj sve. Svi mi to znamo, ali računamo da su nam bližnji uvijek tu. Ovo s Kate ga je prodrmalo', isticali su dobro upućeni u materiju. Međutim, osim svojih i Kateinih obaveza oko kraljevstva, preuzeo je i očeve. Kralj Charles (75) također je priznao javnosti da ima rak i da je započeo proces liječenja. Tako da je sav teret pao na Williamova leđa.

Pojedinci tvrde da mu se u nekoliko mjeseci posla nakupilo puno stresa pa su krenula šuškanja kako on i Kate neće još dugo izdržati u braku. 

Cijela palača zna za razvod Williama i Kate Middleton
Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Bračni supružnici o tome šute i brinu o tome da Kate, koja odlazi na preventivne kemoterapije, što brže ozdravi. Ipak, na društvenim mrežama javili su se dežurni kritičari koji ističu kako palača jako dobro zna kakva je situacija u braku Kate i Williama, ali moraju šutjeti. 

'Cijela palača zna da je gotovo. Možda ne govore o tome kao da je razvod, ali vide da Kate i William ozbiljno moraju poraditi na svom odnosu da bi opstali', komentira se na društvenim mrežama. Kate je prije nekoliko tjedana dospjela u fokus javnosti jer je objavila fotošopiranu fotografiju.

Više o njezinu gafu pogledajte u galeriji: 

Instagram Princeza od Walesa je pozirala s djecom povodom britanskog Majčinog dana