Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (42), u petak je bila na polo utakmici u Floridi i bodrila supruga, princa Harryja (39) i njegov tim. Nakon što su pobijedili, došlo je vrijeme za podizanje pehara. Meghan je blistala u bijeloj kreaciji, a na društvenim mrežama nije dugo trebalo da krenu priče kako je Markle opet pokazala svoje pravo lice.

Meghan Markle
Instagram 

Vidjela je da pored princa želi doći žena koji mu donosi pehar pa joj je odmah pokazala gdje joj je mjesto. 

'Želiš li doći ovdje?', rekla je i sugerirala da stane pored Meghan te se makne od Harryja. Fotografirali su se svi zajedno, Meghan nije skidala osmijeh s lica, a zlobnih komentara na njezin račun bilo je pregršt. 

'Jadna žena', 'Ona sve miče od Harryja', 'Nismo očekivali da će to napraviti', 'Nesigurna je kad je njezin muž u pitanju', pisali su. 

Meghan Markle i princ Harry
Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia 

Pojedinci su dodali kako je sad u fokus došla Meghanina želja za kontrolom nad svime.

Meghan i Harry vjenčali su se u svibnju 2018., a prošle godine su, tvrde izvori bliski paru, imali problema u braku. Ističu i kako neće dugo proći, a da će u javnost izaći s informacijom da im je bolje da su odvojeni. Uskoro će za Netflix producirati čak dvije nove serije, a iako su mnogi pomislili da će ponovno iznositi prljavo rublje kraljevske obitelji u javnost, ovoga puta to nije slučaj. 

Više fotografija Meghan i Harryja pogledajte u galeriji: 

Profimedia Meghan Markle i princ Harry u Velikoj Britaniji