Princ Harry odnio je pobjedu na američkom polo prvenstvu u Wellingtonu na Floridi, a njegova supruga Meghan Markle ponovno se našla u centru medijske pozornosti, piše Daily Mail. Naime, Meghan je suprugu uručila trofej na pozornici, a kada se jedna žena pokušala uslikati s vojvodom od Sussexa, Meghan se odbila pomaknuti te joj je rukom pokazala da stane s njene druge strane.

Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama, a obožavatelje para zgrozilo je njeno ponašanje u javnosti.

'O moj Bože - ona se ubacuje u sve i kontrolira sve', 'Toliko je bezobrazna prema ovoj dami', 'Zašto je ona uopće na pozornici? Ponaša se kao da je ona igrala na utakmici.. toliko je očito sramotna', 'Baš neugodno, gura ljude uokolo kako bi mogla biti u središtu pozornosti. Taj užasni lažni smiješak. Bože, toliko mi se ne sviđa ova žena', samo su neki od komentara obožavatelja ispod snimke.

Ovo nije prvi put da je obožavatelji optužuju za posesivnost, a kritike na njen račun pojačale su se nakon što je svijet saznao za dijagnozu raka kralja Charlesa III., a Kate Middletton se oporavlja od operacije abdomena. Naime, nakon što je Kate u emotivnoj video poruci otkrila da prima 'preventivnu' kemoterapiju, Meghan se pojavila na festivalu SXSW u Teksasu povodom Međunarodnog dana žena, gdje je govorila o toksičnosti društvenih mreža.

Meghan Markle i princ Harry su u braku od svibnja 2018.
Profimedia 

U emotivnom govoru ispričala je da je bila meta nasilničkog ponašanja i zlostavljanja dok je bila trudna sa sinom Archiejem i kćeri Lilibet. 

'Trenutačno se držim podalje od toga zbog svoje dobrobiti, ali najveći dio maltretiranja i zlostavljanja koje sam doživjela na društvenim mrežama i na internetu bilo je kad sam bila trudna s Archiejem i Lili, i dok su bili još novorođenčad. Samo razmislite o tome i razmislite o tome zašto bi ljudi bili toliko puni mržnje. To je okrutno. Zašto biste to učinili nekome dok je trudan ili je mlada mama', rekla je tada.

Umjesto podrške, brojni obožavatelji optužili su je da, usred teške obiteljske situacije, ponovno govori o svojim problemima i kako kritičari kažu, pokušava opet staviti fokus na sebe. 

Princ Harry, Meghan Markle, Kate Middleton.jpg
Profimedia 

'Sve će napraviti da se malo priča o njoj. Charles umire, a Kate je imala zahtjevnu operaciju, ali Meghan priča samo o sebi', komentirali su.

Podsjećamo, kraljevski stručnjak Tom Quinn nedavno je za The Mirror otkrio da je Meghan postavila dva uvjeta koje princ William i Kate Middleton moraju ispuniti kako bi dvije obitelji izgladile odnose.

'Harry bi volio da dođe do pomirenja, ali u potpunosti podržava svoju suprugu i sve dok ona ne osjeti da je kraljevska obitelj dovoljno ljubazna prema njoj i dok joj se ljubazno ne ispričaju zbog prošlosti, to se neće dogoditi', rekao je.

Više fotografija Meghan i Harryja kroz godine pogledajte u galeriji:

Profimedia Meghan Markle i princ Harry u Velikoj Britaniji