Odnos princa Harryja (38) te kralja Charlesa (74) i princa Williama (41) i dalje je na klimavim nogama, a trenutak pomirenja nije ni na vidiku, ispričao je izvor blizak kraljevskoj obitelji. Kroz nekoliko tjedana princ Harry vratit će se u Englesku kako bi prisustvovao humanitarnoj ceremoniji i bit će u zemlji u isto vrijeme kad i njegov otac i brat. Ipak, bez obzira na tu činjenicu, nema naznaka da će se sastati i porazgovarati. 

Kralj Charles, Meghan Markle, princ Harry i princ William
Profimedia 

Navodno ni kralj ni princ nemaju u planu vidjeti Haryja, a ni on nema nakanu vidjeti njih u tom kratkom posjetu rodnom kraju. Očekuje se da će Harry doći u Englesku 7. rujna, dan prije prve obljetnice smrti kraljice Elizabete II., njegove bake. 

To bi bilo odlično vrijeme da se sastanu, ali izgleda da ta opcija ne dolazi u obzir. Podsjećamo, Harry je nedavno ostao bez titule Njegovog Kraljevskog Visočanstva na službenim stranicama britanske kraljevske obitelji. 

Princ Harry na krunidbi kralja Charlesa
Profimedia 

'Iako mnogi sugeriraju kako bi to bio primjeren trenutak da se članovi kraljevske obitelji nađu i popričaju o svojim razlikama, možda čak i da se prisjete svih trenutaka s pokojnom kraljicom, takvo što nije ni na vidiku', ispričao je izvor. 

Kralj Charles pozirao s nasljednicima
Instagram 

Posljednji put kad je Harry bio u prisustvu oca i brata bio je na očevoj krunidbi 6. svibnja ove godine. Braća su bila skupa i uoči kraljičina sprovoda prošle godine, kada su im se pridružile i njihove supruge Kate Middleton (41) i Meghan Markle (42).

Meghan Markle grlila je princa Williama i Kate Middleton na prvom susretu
Profimedia 

I dok nema vremena nalaziti se i popričati s Williamom i Charlesom, Harry će se navodno vidjeti s rođakinjama, princezama Eugenie (33) i Beatrice (35), s kojima su on i Meghan ostali u odličnim odnosima. S bratom se nije čuo mjesecima, a s ocem je malo u kontaktu. 

Princ Harry na krunidbi kralja Charlesa III.
Profimedia 

Princ Harry nekoliko puta je omalovažavao kraljevsku obitelj, a ponizili su i oni njega, o čemu više doznajte u galeriji: 

Profimedia Princ Harry doživio je niz poniženja od svoje obitelji