Mnoštvo vrlo sofisticiranih žena u pedesetima, ali i starijih, pojavilo se na reviji Saint Laurent jesen/zima 2024.

Osim što su očarale izborom modnih kombinacija, najviše pažnje privukle su savršenim frizurama i make upom kojima su zasjenile i dvostruko mlađe dame na reviji.

Linda Evangelista, Carla Bruni i Monica Bellucci sjedile su u prvom redu u publici na uobičajenoj lokaciji ispred Eiffelovog tornja, a nema tko se nije zagledao u njih.

Linda Evangelista i Carla Bruni na modnoj reviji u Parizu
Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Evangelista se vratila svojim korijenima iz 90-ih s pixie frizurom s razdjeljkom na stranu koja joj i danas jednako dobro stoji.

Mnogi frizeri još uvijek se pozivaju na njezinu legendarnu hrabru crvenu pixie kosu kad osmišljavaju nove lookove. Ošišana tako da završava centimetar ispod ušiju, Evangelista je nosila svoj iznenađujuće svestran stil s blago zalizanim završetkom.

Monica Bellucci na YSL reviji u Parizu
Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Tu je bila i Monica Bellucci, koja je sa šiškama i sjajnim naočalama donijela duh rock and rolla na reviju Saint Laurenta. Njezina frizura srednje dužine (koja je postala njezin potpis) imala je savršene šiške i meke nonšalantne valove.

Carla Bruni pak je pokazala prorijeđene šiške na svojoj kestenjastoj kosi srednje dužine. Sada u srednjim pedesetima, Carlina kosa također je izgledala sofisticirano, naglašavajući nonšalantnost kao lajtmotiv.

Kate Moss na reviji YSL u Parizu
Ziya / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ostale značajne gošće bile su Kate Moss, 50, koja je nosila svoje prepoznatljive plave uvojke u repu, i Eva Herzigova, također 50, koja je kanalizirala duh osamdesetih svojim disko kovrčama, piše Stil.