Pjevačica Cassandra Ventura, bivša djevojka P Diddyja, sredinom studenog prošle godine je tužila popularnog repera pred saveznim sudom na Manhattanu, optužujući ga da ju je silovao, fizički zlostavljao i podvrgnuo seksualnom ropstvu.

U središtu njezine tužbe je da ju je reper prisiljavao na seksualne odnose s muškim prostitutkama koje je unajmio, a gledao je i snimao te susrete. U tužbi se navode kršenja zakona o trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije.

Nakon toga je objavljen video na kojem smo mogli vidjeti kako Diddy uistinu tuče pjevačicu. Javnost je ogorčena snimkom, mnogi pozivaju na njegovo uhićenje, a o cijeloj situaciji se sada oglasio i sam reper.

'Tako je teško razmišljati o najmračnijim vremenima u svom životu, no ponekad to moraš učiniti. Mislim, dotaknuo sam dno, ali ne tražim izgovore, moje ponašanje u tom videu je neoprostivo. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke, odvratno.

Sean Combs i Cassie Ventura.jpeg
Profimedia 

Gadio sam se samom sebi kad sam to radio, gadim se i sada. Išao sam i tražiti stručnu pomoć, išao na terapije i rehabilitaciju. Zamolio sam Boga za njegovu milost. Žao mi je. Ali predan sam tome da svakim danom budem bolja osoba. Ne tražim oprost, ali stvarno mi je žao', rekao je Puff Daddy.

Podsjetimo, Cassie i Diddy zajedno su bili 10 godina, od 2008. do 2018. Cassie se nakon toga udala za fitness trenera, Alexa Finea, a u braku su dobili dvije kćeri.