Pjevačica Cassandra Ventura, bivša djevojka P Diddyja, sredinom studenog prošle godine je tužila popularnog repera pred saveznim sudom na Manhattanu, optužujući ga da ju je silovao, fizički zlostavljao i podvrgnuo seksualnom ropstvu.

U središtu njezine tužbe je da ju je reper prisiljavao na seksualne odnose s muškim prostitutkama koje je unajmio a gledao je i snimao te susrete. U tužbi se navode kršenja zakona o trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije.

Što radi P Diddy nakon optužbi za silovanje?
Profimedia 

Protiv pjevača je otvorena istraga, a agenti američkog Ministarstva su pretražili njegove nekretnine u Los Angelesu i u Miamiju.

P Diddy, pravog imena Sean Combs (54), tvrdi da je nevin i da je pozadini takvih tužbi želja da se dođe do 'novca na brzaka'. Kasnije je objavljeno da je incident između bivših ljubavnika riješen pod povjerljivim uvjetima. Njegovi odvjetnici naglasili su da nagodba 'ni na koji način nije priznanje nedjela'.

P Diddy
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Diddy je sada viđen kako puši cigaretu, pije vino i pleše sam na stražnjoj strani svoje vile na Star Islandu koja je proteklih dana bila pod istragom u Miami Beachu. Reper se doimao vrlo opušteno, ne mareći za paprazze koji su ga neumorno fotografirali.