Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jennifer Lopez pred zaručnikom zaplesala s bivšim dečkom

Neobično

 Izvor: Profimedia

Situacija s koronavirusom cijeli je svijet natjerala da se povuče u izolaciju, a dane kod kuće većina ljudi krati na društvenim mrežama. Ista je situacija i u obitelji latino dive, 50-godišnje Jennifer Lopez, koja je svojim posljednjim potezom izazvala brojne reakcije obožavtelja. Naime, ona je putem Instagrama zaplesala 'virtualnu' salsu s bivšim dečkom, reperom Seanom Diddyjem Combsom, a društvo joj je pravio zaručnik, bivši igrač bejzbola Alex Rodriguez. 

Naime, atraktivna se Jennifer pridružila humanitarnoj plesnoj inicijativi svog bivšeg dečka, jednog od najbogatijih repera na svijetu, koji je ovim plesnim programom prikupljao sredstva za američku neprofitnu organizaciju Direct Relief, koja zajednice pogođene siromaštvom opskrbljuje medicinkom opremom u jeku pandemije koronavirusa. U akciji u sklopu koje je zaplesala i Jennifer, prikupljena su gotovo tri i pol milijuna dolara. Jennifer je svoje plesne sposobnosti pokazala u društvu budućeg supruga, dok su se njezinom bivšem dečku pridružila trojica sinova.

 Inače, latino diva i reper u vezi su bili od 1999. do 2001. godine, a vijest o kraju veze obznanili su na samo Valentinovo. Usprkos prekidu, bivši par ostao je u prijateljskim odnosima, a njihov posljednji javni susret dogodio se 2018. godine u Las Vegasu gdje je Jennifer nastupala u sklopu svoje koncertne rezidencije 'All I Have'.

Magazin

Royals