EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Ivan Zubak čeka prvo dijete, ispod haljine lijepe odvjetnice provirio trudnički trbuščić

Nakon što se prošle godine zaručio jedan od naših najpoželjnijih neženja, poznavatelji kuloara iščekivali su idući korak u vezi odvjetnice i poduzetnika.

Story Press Ivan Zubak i Eliza Bartolić

Zagrebački poduzetnik, 38-godišnji Ivan Zubak, inače predsjednik Uprave Zubak Grupe i odvjetnica Eliza Bartolić, kći uspješnog odvjetnika Nikole Bartolića, kako doznajemo, uskoro će postati roditelji.

Naime, ovaj poznati zagrebački par čeka svoje prvo dijete, a Elizi se već lijepo nazire trudnički trbuščić. Snimili smo ih na zagrebačkoj špici prošlog vikenda dok su uživali u dokolici i šetnji najpopularnijim trgom u metropoli.

Ekskluzivne fotografije pogledajte u galeriji:

Prije zaruka s Elizom, miljenik žena ljubio je voditeljicu Tatjanu Jurić. Njihova ljubavna priča počela je 2016, a dvije godine poslije odlučili su prekinuti vezu. Zatim su 2020. obnovili ljubav i sve okrunili zarukama, ali idila nije potrajala. Potkraj 2020. javnost je iznenadila vijest o konačnom kraju njihove ljubavi.

Dok je Ivan nakon tri godine pronašao sreću, a uskoro će dobiti i prinovu, Tatjana svoj ljubavni život vješto skriva. Nedavno je obznanila kako ponovno ljubi jednog ekonomista i komunikacijskog stručnjaka, ali druge detalje nije otkrila.

Robert Gašpert