Zagrebački poduzetnik kojeg često nazivaju i najpoželjnijim neženjom Lijepe Naše, 38-godišnji Ivan Zubak, predsjednik Uprave Zubak Grupe, odnedavno je zaljubljen preko ušiju.

Njegovo srce osvojila je ugledna zagrebačka odvjetnica Eliza Bartolić, inače njegova dugogodišnja poznanica i kći uspješnog odvjetnika Nikole Bartolića, u čijem uredu i radi s braćom Tomislavom i Jurjem, također odvjetnicima. 

Ivan Zubak se zaručio
Robert Gašpert 

Iako je ljubavi s poznatom TV voditeljicom Tatjanom Jurić dvaput dao šansu, čak su zakazali i svadbu, čini se da je za nasljednika 44 godine stare tvrtke koja se bavi prodajom automobila ovaj put to doista to! Nije tajna da Ivan Zubak voli odvjetnice jer je prije osam godina ljubio Doru Hanžeković, inače vrlo dobru prijateljicu njegove današnje odabranice.

Naime, gradom su počele kružiti priče kako je Ivan s Elizom Bartolić odlučio napraviti korak više tako što ju je zaprosio u toplini njihova doma. Kako su i Ivan i Eliza dosta tajnoviti kada je u pitanju njihov privatni život, štoviše ni jedno od njih nema profile na društvenim mrežama, informacije cure na kapaljku.

Tatjana Jurić i Ivan Zubak su bili u vezi
Igor Soban/PIXSELL 

I dok Ivan već dugi niz godina živi u svom momačkom stanu u zagrebačkoj četvrti Maksimir, navodno se s odlukom o širenju obitelji odvažio i na kupnju nekretnine u centru Zagreba, u kojoj bi jednog dana živio sa svojom obitelji. Kako Ivan o ljubavnom životu oduvijek nerado govori, u jednom od rijetkih intervjua istaknuo je da bi volio zasnovati obitelj baš poput svoje.

Ljetovanja u mondenim hotelima po hrvatskoj obali koja su u njihovu vlasništvu, kao i plovidba Jadranskim morem jahtama koje oduzimaju dah, za njih su svakodnevica. Čime je tri godine mlađa odvjetnica osvojila najpoželjnijeg neženju, još nije poznato, ali svi koji je poznaju kažu da je riječ o iznimno pametnoj i pristojnoj djevojci koja ne voli eksponiranje i svakodnevno predano radi u očevu odvjetničkom uredu. Upravo na stranicama njihova odvjetničkog ureda uz njezin životopis nalazi se i jedina njezina fotografija. Eliza je, naime, rođena 1986. godine u Zagrebu, a u vrijeme studija na Pravnom fakultetu radila je kao poslovna tajnica u istom uredu u kojem je poslije postala odvjetnička vježbenica. U svojoj praksi bavi se pružanjem pravnih usluga iz područja građanskog, obiteljskog prava, prava intelektualnog vlasništva, radnog prava, ovršnog prava, upravnog prava te zastupanja pred sudovima i upravnim tijelima. Nakon završene zagrebačke prirodoslovno-matematičke gimnazije upisala je Pravni fakultet u rodnom gradu, a nakon položenog pravosudnog ispita uputila se na doškolovanje u Veliku Britaniju. Nedavno je zastupala i Milana Popovića u sporu sa Severinom.

Ugledna zagrebačka odvjetnica Eliza Bartolić zaručila se s Ivanom Zubakom
privatna arhiva 

I Elizin odabranik Ivan, sin hrvatskog automobilskog mogula, također je uložio mnogo vremena i energije u obrazovanje. Još kao dječak pokazivao je velik interes za građevinu, ali ljubav prema automobilima ipak je presudila. Kao predsjednik Uprave Zubak Grupe zadužen je za strategiju cijele grupe, a svakodnevno usko surađuje sa starijom sestrom Žaklinom Trbović, također članicom Uprave, kao i njezinim suprugom Dimitrijem s kojim je Ivan vrlo blizak s obzirom na to da ga se u samačkoj fazi života u zagrebačkim noćnim klubovima najčešće moglo sresti upravo u njegovu društvu. U posljednjih godinu dana otkako se zaljubio u Elizu, sve ga se manje može sresti. Očito je ovaj put doista pronašao životnu sreću.