Domaći pjevač javio se nakon što je nestao na 7 mjeseci, pjevao je na cesti: Sad je objavio veliku novost

Prošle zime je objavio nove pjesme i nestao.

Instagram/Pjer Lovrović

Prije nekoliko mjeseci na društvenim mrežama se proširila snimka kako Marko Kutlić svira na ulicama Trsta. Kontaktirali smo ga i upitali svira li i inače na ulici te otkada, ali nije htio komentirati. Sada se konačno oglasio nakon 7 mjeseci izbivanja. 

Instagram 

'Ljudi, živ sam i zdrav, glas me još uvijek služi, a gitara i ja nikad nismo bili dobri kao danas. Puno toga bih vam još rekao, ali propovijedi ću ostaviti za neke druge prilike. Moji prijatelji, moja gitara i ja, čekamo vas 4.8. na Silbi, na mom jedinom koncertu u Hrvatskoj ove godine. Obećavam da ćemo dati sve od sebe. Muzika, vi i mi. Ne treba nam ništa više', napisao je u opisu ispod fotografije na kojoj je pozirao s gitarom. 

Marko je prošle zime objavio svoje posljednje pjesme i otad nestao, a koji je razlog njegova odlaska još nije otkrio. Njegov prijatelj Matija Cvek ispričao je kako Marko ide od grada do grada i putuje. 

promo 

'Napravio je jednu ludu stvar i hrabru stvar, vidio sam kako putuje i koliko je truda u to uložio. Moram priznat, ja njega jako volim i on je potpuno lud i potpuno hrabar i to je, mislim jedna dobitna kombinacija. Ipak tu ne znaš hoće te zaboravit sutra ili prekosutra, kome si drag sutra, a kome više nisi. S te strane je hrabar. A s druge ludo jer nema nikakve zadrške, on kad odluči da će nešto napraviti, to stvarno i napravi i to svi cijene', rekao je Cvek za InMagazin. Kutlić je prije dva tjedna bio na vjenčanju Matije Cveka i iznenadio mnoge svojim dolaskom. 

arhiva Storyja 

Marko je karijeru započeo u bendu 'Pravila igre' gdje je bio glavni vokal. Početkom 2017. godine napustio je sastav i započeo samostalnu karijeru. Prvu samostalnu pjesmu 'Srce se spasilo' Marko je izdao u drugoj polovici 2017. godine i bila je veliki hit. Šira javnost pamti ga i po sjajnim nastupima u HRT-ovoj emisiji 'A strana' gdje je pjevao obrade velikih hrvatskih hitova, a u domaćim medijima nosio je titulu miljenika Hrvatica. S Arijom Rizvić pobijedio je u showu 'Zvijezde pjevaju'.