Na Instagramu je nedavno objavljena snimka domaćeg glazbenika Marka Kutlića, na kojoj pjeva i svira na ulici u Trstu. Video je očekivano prikupio veliki broj reakcija u komentarima.

Marka smo tada nazvali i pitali svira li i inače na ulici i otkada, no on nije želio ništa komentirati. Nije ni demantirao, tek se pristojno zahvalio na našem pitanju i poželio nam svako dobro.

Kutlić
Instagram 

Sada se o njegovoj situaciji oglasio i njegov kolega te prijatelj, Matija Cvek, s kojim bi se Kutlić nerijetko družio na brojnim događanjima.

'Ide, koliko ja znam, od grada do grada i putuje. Napravio je jednu ludu i hrabru stvar. Vidio sam kako putuje i koliko je truda u to uložio. Moram priznati, ja njega jako volim i on je potpuno lud i potpuno hrabar i to je, mislim, jedan dobitna kombinacija', rekao je Cvek za InMagazin i nastavio:

Matija Cvek na L'adria Story Hall of Fameu
Story Press 

'Tu ne znaš hoće li te zaboraviti sutra ili prekosutra, kome si drag sutra, a kome više nisi. S te strane je hrabar, a s druge lud jer nema nikakve zadrške, on kad odluči da će nešto napraviti, to stvarno i napravi i to svi cijene', zaključio je.

Više fotografija Marka Kutlića pogledajte u galeriji:

Instagram Marko Kutlić