Ove godine iznenadili su nas prekidi parova koji su nam bili dragi, ali bilo je i onih čiji se krah nazirao več u početku.

Gisele i Tom Brady u procesu su razvoda
Profimedia 

Na popisu prekida poznatih i slavnih koji su se dogodili ove godine našli su se parovi koji su prekinuli dugogodišnje brakove i veze, ali i oni čija je ljubav trajala samo nekoliko mjeseci.

Nika Turković i Matija Cvek

U srpnju smo od njihovog PR tima saznali da su Matija Cvek i Nika Turković prekinuli vezu. Detalje prekida nisu komentirali, no šuškalo se o Matijinoj prevari. Zaljubili su se jedno u drugo tijekom sudjelovanja u HRT-ovoj glazbenoj emisiji 'A strana', a zajedno su bili nešto više od četiri godine.

Matija Cvek i Nika Turković prekinuli su nakon 4 godine veze
Instagram (@matijacvek) 

Gerard Pique i Shakira

Shakira i Gerard Pique prekinuli su u lipnju, nakon čega se saznalo da mnogobrojne prevare slavnog nogometaša. Podsjetimo, Pique je zbog 12 godina mlađe studentice PR-a navodno ostavio kolumbijsku glazbenu senzaciju i to nakon 11 zajedničkih godina i dvoje djece. Upoznali su se dok je ona radila na njegovoj promidžbenoj kampanji, a zbog mlađahne plavuše Pique je odlučio raskrstiti s obiteljskim životom i vratiti se momačkim navikama. Mnogi studenticu nazivaju Shakirinom dvojnicom, a njihova je afera navodna počela dok je nogometaš bio službeno zauzet. Zbog svega toga nije ostao u dobrim odnosima sa svojom bivšom partnericom s kojom se navodno ne može vidjeti bez sukoba.

Nakon 11 godina Shakira i Pique su se razdvojili zbog njegovih prevara
Instagram 

Marko Kutlić i Antonela Đinđić

Antonela i Marko prekinuli su u rujnu nakon 4 godine veze, a vijest o prekidu objavili su na Instagramu.

'Bolje da kažemo mi nego da netko krivo prepriča. Neobično, ali tako je. Naoko zatvaramo vrata da bi ih možda ponovno otvorili. Nakon 4 predivne godine u kojima smo ispreplitali privatno i poslovno i tražili mir i harmoniju za privatno, čini se da ju nismo pronašli', započeli su svoj Instagram story u kojem su sve objasnili.

'Zato ćemo poslovno i dalje po starom, a privatno ćemo uzeti pauzu. Malo ćemo predahnuti. Uvijek smo govorili da se bolje razumijemo kad je o poslu riječ pa ćemo točno tako i nastaviti. Zahvalni za zajedničke trenutke koji su nam pomogli da budemo bolji u mnogim segmentima. Napravili puno dobroga, a sigurno i dosta pogrešaka. Možda je ovo jedna od njih. To će nam vrijeme pokazati', stoji u storyju koji prikazuje njihovu crno-bijelu fotografiju.

Zaljubili su se na snimanju glazbene emisije 'A strana'. Marko je bio prilično poznat i prije nego što je uplovio u ljubavnu luku sa svojom kolegicom. Iza sebe ima razvod od bivše supruge Marije s kojom je dobio i dvoje djece.

Marko Kutlić i Antonela Đinđić odlučili su napraviti pauzu od veze
Instagram 

Tom Brady i Gisele Bundchen

Raspad ljubavi koji nismo očekivali desio se između slavne manekenke i poznatog igrača američkog nogometa. Razvode se nakon 12 godina braka u kojem su dobili dvoje djece. Par je u braku od kraja 2009., a započeli su svoju vezu nedugo nakon što je Brady krajem 2006. ostavio svoju trudnu djevojku, glumicu Bridget Moynahan.

Gisele Bundchen i Tom Brady razvode se nakon 12 godina braka
Profimedia 

Jelena Perić i Igor Bubnjić

Story je eksluzivno doznao za prekid influencerice Jelene i njenog zaručnika Igora nakon 3 godine zaruka. Razlog prekida je navodno nedostatak razumijevanja i podrške posljednjih mjeseci. 

'Ja sam super. U super smo odnosima. Kada je on dobro, onda smo i mi dobri', kratko je komentirala Jelena za Story.hr.

Story je prvi objavio radosnu vijest o trudnoći, a ubrzo je i Jelena na svom Instagram profilu ponosno pokazala trudnički trbuščić. Par se zaručio 2019. dok je Jelena bila trudna. Igora smo samo jednom mogli vidjeti u publici tijekom trajanja showa 'Ples sa zvijezdama'.

Jelena Perić i Igor Bubnjić-2.jpg
Instagram 

Kim Kardashian i Pete Davidson

Kim i Pete prekinuli su vezu svoju vezu nakon 9 mjeseci ljubavi. Iako su se rastali prijateljski, njihova veze pokrenula je mnoge burne reakcije javnosti, kako zbog razlike u godinam tako i zbog mnogih ispada njenog bivšeg supruga Kanye Westa, koji se sigurno najviše obradovao raskidu. Par je navodno prekinuo zbog prenatrpanih rasporeda te prevelike udaljenosti.

Kim Kardashian i Pete Davidson bili su zajedno samo 9 mjeseci
Instagram 

Camila Morrone i Leonardo DiCaprio

Leonardo i Camila prekinuli su vezu nakon četiri godine veze. S obzirom na njihovu razliku u godinama, mnogi su iznenađeni da je njihova ljubav i toliko potrajala. Njihov prekid pokrenuo je lavinu objava na društvenim mrežama na račun Leonara koji je poznat da svoju vezu prekida nakon što mu djevojka navrši 25 godina, što se dogodilo i sa 25-ogodišnjom Camilom.

Leonardo DiCaprio prekinio je vezu s 25-ogodišnjom Camilom
Profimedia