Početkom srpnja ove godine brojne fanove donedavnog popularnog pjevačkog para iznenadila je vijest o prekidu Matije Cveka i Nike Turković. Iako su se vjerojatno mnogi nadali da je riječ o traču, iz PR tima Matije Cveka za Story.hr potvrdili su da je do prekida zaista došlo.

Čini se da je par ostao u dobrim odnosima jer je Matija nekoliko tjedana nakon objave prekida na na Instagramu objavio poruku podrške Niki za njenu novu pjesmu, a ona je ponovno objavila na svojem profilu njegovu kratku poruku podrške.

Matiju su u posljednje vrijeme počeli povezivati s pjevačicom Jelenom Rozgom, nakon što su u više navrata viđeni zajedno, no pokazalo se da ih veže samo poslovna suradnja te da su zajedno snimili pjesmu ‘Zar je ljubav spala na to', koja je obrada dueta koji je Jelena ranije otpjevala s Mladenom Vojnovićem Tifom.

Dok joj se odnedavno bivši dečko posvetio karijeri, čini se da ni Nika ne tuguje, a da je zablistala novim sjajem svjedoči i fotografija nastala na reviji modnog brenda Klisab.

Radi se o njihovoj prvoj samostalnoj modnoj reviji na kojoj su dizajneri Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, uz kreacije za žene, prvi put predstavili i kolekciju za muškarce.

Nika Turković na modnoj reviji Klisab
John Pavlish 

Na reviji su se pojavile brojne poznate ljubiteljice mode poput Jelene Rozge, Ljupke Gojić Mikić, Nevene Randeli, Ivane Paradžiković, Ide Prester i mnogih drugih.

Pjevačica Nika Turković zaigrala je na sigurno i istaknula svoje vitke noge i struk. Postigla je to kombinacijom kratke suknje i visokih čizama, a minicu je gotovo u potpunosti sakrila dužim traper sakoom zanimljivog patchwork uzorka. Struk je istaknula efektnim crnim remenom.

Kolekcija FALLFALL6 ima obilježja punk i dandy estetike, ali je i izuzetno nosiva i sadrži prepoznatljiv KLISAB potpis koji svoje ishodište uzima u klasici, interpretiranoj na nov, svjež način, nudeći suvremena dizajnerska rješenja. Cijelu priču dodatno zaokružuju minuciozni detalji i vrhunska ručna izrada.

Aleksandar Selak KLISAB 2022.

Kao što smo navikli od ovog talentiranog modnog dvojca, odjeća je dominantnog karaktera koja se s lakoćom uklapa u različit stilski ID i pogodna je za nošenje “day to night”, u formalnim, ali i opuštenim prigodama.

Dio kolekcije čini i linija DENIMDENIM u cijelosti nastala upcyclingom nošenoga jeansa, iza čije izrade u proizvodnom procesu ostaje minimalna količinu otpada. Sakoi, traperice, jakne i suknja iz ove linije nastali su upcyclingom traper hlača, a taj postupak kreativnog „re-usea“ dizajneri su odabrali jer ostvaruje proizvode dodane vrijednosti bez kreiranja ikakvog daljnjeg štetnog utjecaja na okoliš. Jeans je odabran kao jedan od najizdržljivijih materijala čime se jamči trajnost upcycling proizvoda i istovremeno izbjegava proces izvorne proizvodnje jeansa koji je vrlo štetan za okoliš. Liniju DENIMDENIM, KLISAB je razvio su uz podršku automobilske marke Lexus, premium brenda čija vozila, kao i KLISAB odjeću, točno opisuje majstorstvo ručne izrade, odgovornost prema okolišu i osjećaj luksuza koji izazivaju.

Više fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji.

Instagram (@nikaturkovic), Davor Javorović/PIXSELL Nika Turković i Matija Cvek upoznali su se na 'A strani'