Svjedoci su bili uvjereni da je mrtav: Angelinin sin doživio jezivu nesreću, ona se sad ne odvaja od njega

Izvor je u utorak rekao za taj medij da su svjedoci isprva mislili da je Pax poginuo u nesreći jer su ga pronašli kako beživotno leži na tlu.

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Angelina Jolie nalazi se pored bolničkog kreveta svog sina Paxa Jolie-Pitta, koji je i dalje hospitaliziran nakon što je pretrpio ozljedu glave u užasavajućoj nesreći ovog tjedna.

Kako piše TMZ, 20-godišnjak je bez kacige vozio električni bicikl po Los Angelesu kada se u ponedjeljak navečer zabio u stražnji dio vozila. Izvor je u utorak rekao za taj medij da su svjedoci isprva mislili da je Pax poginuo u nesreći jer su ga pronašli kako beživotno leži na tlu.

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tek kad su bolničari stigli na mjesto događaja, Pax je došao k svijesti.

Angelina (49) je požurila u bolnicu kako bi bila uz svog sina, koji je trenutno u stabilnom stanju.

Što se tiče Paxova oca Brada Pitta, predstavnik 60-godišnjeg glumca odbio je odgovoriti na pitanje DailyMail.coma planira li posjetiti sina u bolnici. Unatoč Paxovim ozljedama, TMZ-ov izvor tvrdi da na njegovom biciklu nema velikih znakova oštećenja.

Profimedia 

Nesreća se također navodno dogodila ulici nedaleko Angelinine rezidencije u Los Angelesu.

Prema Page Six, Pax je sudjelovao u više nesreća s električnim biciklom prije nesreće u ponedjeljak te je stalno vozio bez kacige.

'Njegovi prijatelji su zabrinuti za njega. On je nepromišljen', rekao je izvor u utorak.

Iako nije jasno gdje se točno sudario s automobilom, svjedoci s mjesta događaja rekli su da se žalio na bolove u kuku, te da se činilo da je u sudaru ozlijedio glavu.

Profimedia 

Prve hitne službe koje su došle na mjesto nesreće navodno su se brinule da Pax ima krvarenje u mozgu pa su ga hitno odvezli u bolnicu u slučaju najgoreg.

Međutim, izvori su kasnije za TMZ rekli da je Pax u stabilnom stanju nakon što je hospitaliziran, iako puni stupanj njegovih ozljeda još nije poznat.