Andrea Šušnjara o novoj pjevačici Magazina: 'Sugerirala sam im par svojih favorita'

Šušnjara je s Magazinom provela 14 godina, što je čini i najdugovječnijom članicom ovog benda.

Instagram

'U Magazinu sam do kraja ljeta, a od jeseni započinjem solo karijeru. S Tončem Huljićem sam dogovorila nastavak naše suradnje, nastavit će mi pisati pjesme, tako da na jesen očekujemo novu pjesmu koju ću izdati pod svojim imenom i prezimenom. A do tad imam dogovorene koncerte i nastupe s Magazinom koje ću odraditi', priznala je nedavno Andrea Šušnjara za Slobodnu Dalmaciju.

Šušnjara je s Magazinom provela 14 godina, što je čini i najdugovječnijom članicom ovog benda. Prije nje na tom mjestu bile su Ljiljana Nikolovska, Danijela Martinović, Jelena Rozga i Ivana Kovač.

Robert Gašpert 

Andrea je sada prokomentirala i izbor nove pjevačice.

'Pa ja jesam njima, ovako, sugerirala par svojih favorita. Ali to na kraju sve ostaje na Tončiju Huljiću, mislim, on je alfa i omega benda, tako da, mislim da se samo njega pita', otkrila je Andrea za IN Magazin i prokomentirala svoj novi put:

Robert Gašpert 

'Neću sad sigurno postati reperica ili ne znam šta. Ali sigurno će biti nekih malih promjena i to me jako veseli. Kao glazbenica volim sebe istraživati u nekim drugim žanrovima i pjesmama', rekla je.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji: