U sklopu 4. Memorijala 'Damir Mihanović Ćubi' održan je veliki humanitarni koncert 'Dalmacija za svoju dicu'. Na njemu je pjevala i Andrea Šušnjara, koja nakon 14 godina u rujnu ili najkasnije krajem prosinca odlazi iz grupe Magazin.

'Nismo se još usuglasili kada će se to točno dogoditi. Imamo zakazane brojne koncerte koje trebamo ispoštovati i projekte koje moramo realizirati prije nego se rastanemo', rekla nam je ranije Andrea.

Šušnjara
Nova TV/screenshot 

Andreinu prvu solo pjesmu već piše Tonči Huljić, koji nam je nedavno ekskluzivno otkrioda razmišlja o trajnom gašenju Magazina.

'Što se tiče Magazina, njegova budućnost je ionako u mojim rukama, ali je pitanje da li nakon tako velike prošlosti, uopće treba budućnost? Ne znam, vidjet ćemo, imam neke ideje u glavi koje vrtim, uostalom, ona još uvijek nije otišla', započeo je Tonči i dodao:

'Možda ne treba prljati budućnost novim pjesmama, tko zna. Sve je moguće, ali ja sam okrenut sada sebi, toliko vam mogu reći', zaključio je Tonči.

Tonči Huljić o pjesmama koje su trebali dobiti drugi izvođači
Story arhiva 

Inače, sretno zaljubljena pjevačica koja je nedavno proslavila 37. rođendan, sada je progovorilla i o privatnom životu. Naime, otkrila je da još uvijek ne razmišlja o udaji.

'Mene više nitko ne pita kad ću se udat zato što mislim da su svi odustali od tog pitanja. Mislim da sam se htjela udati, onda bih se udala, tako da to mi definitivno nikad nije bilo na vrhu liste prioriteta i želja, to je nekako na dnu. Ima puno važnijih stvari od toga', kazala je za InMagazin.

Više fotografija pjevačice pogledajte u galeriji:

Instagram Andrea Šušnjara pobijedila je tešku bolest, a majka ju je sama odgojila