Otkriven pravi razlog razvoda J.Lo i Bena: Javno je priznala ogromnu grešku, poniženi glumac ovo joj ne može oprostiti

Nakon višemjesečnih šuškanja o razvodu, čini se da slavni supružnici konačno stavljaju točku na svoj brak.

Michael Tran / AFP / Profimedia

Glasine o razvodu Jennifer Lopez i Bena Afflecka u posljednjih se nekoliko mjeseci ne stišavaju, a DailyMail sada je potvrdio kako je glumački par uistinu pred razvodom. Prema informacijama iz nekoliko izvora, dokumenti za razvod su finalizirani, ali još nisu predani.

'Prije mjesec dana su pripremili papire za razvod, ali čekaju pravo vrijeme da ih dostave. Tada će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći da su se borili da njihov odnos uspije', govore izvori.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsjećamo, supružnici su prošlog mjeseca stavili na prodaju luksuznu vilu koju su kupili nakon vjenčanja, a ni godišnjicu braka nisu proslavili zajedno. Uz to, Jennifer je prošlog tjedna roslavila 55. rođendan u Hamptonsu, dok je Ben za to vrijeme boravio u Los Angelesu.

Pravi razlog iza kraha ljubavi mnogi vide u intervjuu koji je Jennifer dala za Cosmoplitan 2005. godine. Naime, latino diva tada je iskreno progovorila o svojim nepristojnim navikama, a mnogi smatraju da je ovakvo ponašanje u braku dovelo Bena do ruba.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Moja najgora navika je da dok ljudi pričaju, već razmišljam o tri druge stvari. To je bezobrazno. Ponekad, ako je osoba vrlo usklađena i primijeti, reći će mi: 'Gdje si trenutno?', priznala je glumica.

Upravo zato, mnogi smatraju da se Ben zbog njezine nezainteresiranosti osjećao se poniženo. Uz to, Affleckov prezir prema paparazzima i medijskoj pozornosti opterećuje njihov brak, ponavljajući probleme koji su doveli do njihovog prekida 2004. godine. S druge strane, Jennifer voli medijsku pozornost i nimalo joj ne smeta, piše Žena.rs.

Podsjećamo, Ben i Jennifer bili su u vezi prije 20 godina, a romansu su ponovno obnovili 2021. godine. Sudbonosno 'da' izgovorili su godinu dana kasnije, a o razvodu počelo se pričati u svibnju ove godine, kada je izvor rekao stranim medijima kako imaju problema u braku.

Više fotografija slavnih supružnika pogledajte u galeriji: