Više ne skrivaju da stiže beba: Goran Bogdan snimio trudnu Jovanu, prije poroda priuštili su si nešto lijepo

Nakon što je Story objavio ekskluzive fotografije Jovane u poodmakloj trudnoću, glumački je par otputovao na romantično putovanje.

Robert Gašpert

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković više ne skrivaju da očekuju bebu. Nakon što je Story objavio ekskluzive fotografije Jovane u poodmakloj trudnoću, glumački je par otputovao na romantično putovanje u Veronu.

Goran je na Instagramu objavio snimku njihovog odmora, a u jednom je trenutku osvanuo kadar trudne Jovane koja gleda u njegovom smjeru. Nosila je lepršavu haljinu, šešir i natikače, a ispod haljine se nazirao poveći trudnički trbuh.

Podsjetimo, maslinastozelena haljina koju je Jovana Stojiljković nosila na gala eventu, koji je uslijedio nakon polufinalnog žiriranja za Međunarodnu nagradu Emmy u organizaciji United Medije i Nova TV koja je dio ove grupacije, otkrila je da je srpska glumica i partnerica jednog od najuspješnijih regionalnih glumaca u visokom stupnju trudnoće.

Instagram 

Goran i Jovana vezu su potvrdili 2019., a početkom 2020. se proširila vijest da su prekinuli. Ipak, nakon toga je par uplovio skupa u Novu, 2022. godinu u društvu Rade Šerbedžije i prijatelja. U prosincu 2021. se pričalo da su u vezi i da ih je serija 'Područje bez signala' opet spojila.

Fotografije trudne Jovane pogledajte u galeriji: