Pokušao je sve da smršavi, ali nije išlo: Na kraju se podvrgnuo operaciji i izgubio 70 kg, sada izgleda neprepoznatljivo

Bila je to operacija koja mu je promijenila život.

Papgalore / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Billy Gardell proslavio se ulogom u seriji 'Mike & Molly, 'koja se emitirala od 2010. do 2016. Mnogi ga nisu vidjeli još od onda, pa ih je svakako iznenadio njegov današnji izgled.

Naime, Billy je izgubio čak 70 kilograma. Za magazin People otkrio je da je pokušao sve kako bi sam smršavio, ali nije uspio. Na kraju se podvrgnuo operaciji koja mu je promijenila život.

IMDb 

'Toliko sam bio velik da me boljelo dok sam vježbao. Zatim sam dobio dijabetes, uzimao sam lijekove, a onda sam rekao: 'Zar stvarno želim cijeli život biti na lijekovima? Trebalo mi je nešto drastično, nisam se htio predati', ispričao je.

Prije serije 'Mike & Molly', Gardell je otkrio da je razmišljao o karijeri na radiju, a danas radi i kao stand up komičar.

CraSH / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Glumio je u nekoliko igranih filmova, uključujući Bad Santa (s Billyjem Bobom Thorntonom), You, Me, and Dupree (s Owenom Wilsonom) i Avenging Angelo (sa Sylvesterom Stalloneom i Anthonyjem Quinnom).