Umro je kad je imala samo 2 godine: Kći omiljenog glumca snimljena nakon dugo vremena, svi zaprepašteni koliko mu sliči

Prošlo je 16 godina od smrti omiljenog holivudskog glumca Heatha Ledgera.

Profimedia

Holivudska glumica Michelle Williams ovih dana viđena je na ulicama New Yorka u društvu kćeri Matilde Ledger, koju je dobila s poznatim australskim glumcem Heathom Ledgerom. Lijepu Matildu rijetko viđamo u javnosti, a mnogi su odmah primijetili da je 18-godišnjakinja očeva 'slika i prilika'.

Rođena je 28. listopada 2005. godine, a njezin otac, koji je također bio prilično zatvoren, nije se prestajao hvaliti svojom djevojčicom.

© Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia 

'Matilda je neodoljiva, tako lijepo i mudro promatra. Michelle i ja je jako volimo... Očinstvo je nadmašilo sva moja očekivanja. To je najnevjerojatnije iskustvo u mom životu, nevjerojatno je', rekao je glumac za InTouch.

Prijatelj australske zvijezde, Matt Amato, tada je rekao da je Heath Ledger 'prirodni otac' te da su se on i Michelle odlično snašli u roditeljskoj ulozi.

'Matildu sam vidio tri dana nakon što se rodila, zajedno su bili divni roditelji', rekao je jednom prilikom. Michelle i Heath rastali su se 2007. godine, kada je Matilda imala dvije godine, a samo nekoliko mjeseci kasnije glumac je preminuo nakon slučajnog predoziranja tabletama za spavanje u siječnju 2008. godine. Nakon njegove smrti, Michelle se s kćeri preselila na imanje izvan grada, kako bi Matilda odrastala u miru.

Profimedia 

Iako s majkom živi u Americi, Matila svakodnevno komunicira s očevom obitelji koja živi u Australiji, a nedavno je objavljeno da su joj za 18. rođendan poklonili Oscara, kojeg je Ledger posthumno dobio za ulogu Jokera u 'Vitez tame'. U međuvremenu, Michelle Williams je sa suprugom Thomasom Kailom dobila dvoje djece, piše Glossy.

Podsjećamo, neki vjeruju da je Heathu naštetila uloga Jokera u filmu 'Mračni vitez' jer je bila riječ o psihički jako zahtjevnom liku. Glumac je nekoliko puta i sam rekao da su mu pripreme iscrpljujuće i da se teško prilagođava njegovom karakteru.
Kako su otkrili američki mediji, prije nego što je počelo snimanje filma, Ledger se povukao u osamu i vodio dnevnik koji je pronađen nakon njegove smrti.

U njemu je bio niz uznemirujućih fotografija i opisa koji pokazuju koliko se trudio shvatiti Jokerov poremećen um. Heath je sve zabrinjavao svojim ponašanjem jer se toliko uživio u ulogu da bi i u privatno vrijeme izvodio svoju imitaciju lika i spavao je tek dva sata.

Više fotografija poznatog glumca pogledajte u galeriji: