Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RODILA TREĆE DIJETE, A PRVO JE RANO OSTALO BEZ OCA: Kći je svaki dan podsjeća na tragično preminulog partnera

Glumica Michelle Williams i suprug Thomas Kail zajedno su dobili drugo dijete što pokazuju paparazzo fotografije iz New Yortka.

 Michelle Williams i Thomas Kail zajedno su dobili dvoje djece Izvor: Profimedia

Holivudska glumica Michelle Williams rodila je treće dijete.

Naime, ovo joj je drugo dijete sa suprugom, redateljem Thomasom Kailom, a da je obitelj veća za još jednog člana, pokazale su najnovije fotografije supružnika, njihovog 2-godišnjeg sina Harta i tek rođenog djeteta dok su svi zajedno uživali u šetnji New Yorkom. 

 Michelle Williams i Thomas Kail zajedno su dobili dvoje djece Izvor: Profimedia

Inače, svoje prvo dijete, kćer Matildu, glumica je dobila u vezi s nikada prežaljenim Heathom Ledgerom. Njihova je nasljednica imala samo dvije godine kada je izgubila oca, a nakon velike tragedije, Michelle se neko vrijeme povukla iz javnosti.

Matilda danas ima 17 godina i s majkom Michelle ponovno živi u New Yorku gdje je se može najčešće vidjeti kada ide u školu s prijateljima. 'Ima njegovu energiju, njegov karakter i neodoljivo nas podsjeća na njega', rekao je jednom prilikom Heathov tata za Matildu. Na Ledgerovu kćer pazi i njegov dobar prijatelj, glumac Jake Gyllenhaal koji joj je krsni kum i svoju ulogu ozbiljno shvaća.

 Matilda Ledger kći je Heatha Ledgera Izvor: Profimedia

Inače, Heath bi danas imao 43 godine da nije tragično preminuo u 29. godini života. Iako je u svojih samo 28 godina stvorio zavidnu karijeru, ispred njega je bila blistava budućnost koju si je utkao najviše ulogom Jokera u drugom nastavku Batmanove trilogije Christophera Nolana 'The Dark Knight' iz 2008. godine.

Ipak, nije čak dočekao ni njegovu premijeru jer je tragično preminuo šest mjeseci ranije, 22. siječnja 2008. godine. Njegova smrt proglašena je nesretnim slučajem i obdukcija je otkrila da mu je presudila kombinacija lijekova i opijata.

 Heath Ledger i Michelle Williams zajedno su dobili kćer Matildu Izvor: Profimedia

Smatra se da je upravo uloga Jokera bila presudna kada je glumčev život u pitanju jer ga je, po riječima mnogih, psihički iscrpila i u potpunosti promijenila.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image