'Mir, mir, mir i ljubav prije svega': Domaćoj pjevačici otac je poginuo kad je imala samo dvije godine

Ona se godina bori s teškom bolešću.

Instagram

Radijska voditeljica i pjevačica grupe Feminnem Nika Antolos povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja posvetila je emotivan status hrvatskim braniteljima.

'Gdje si bio '91. gubi posprdni zvuk ako to isto pitaš one koji su nedostižne hrabrosti. Baš vama što pitate, zaradili ste da tu rečenicu izgovorite hrabro na hrvatskom jeziku. Uvijek je postavljao onaj koji je u to vrijeme ganjao tuđe zemlje... Kada krenemo, gorjet će nebo i zemlja!', poručila je pjevačica uz stihove generala Andrije Matijaša Pauka.

'Hvala vam i slava, dečki. Mir, mir, mir i ljubav prije svega', dodala je.

Nikin otac Boris bio je dragovoljac Domovinskog rata. S još petoricom dragovoljaca iz Rijeke poginuo je kod Gospića u prosincu 1991. kada je Nika imala samo dvije godine.

Pjevačica se godinama bori s multiplom sklerozom, zbog koje se na neko vrijeme bila povukla iz javnosti. Prije pola godine je otkrila da i dalje koristi suplemente, hladno prešane sokove, što manje glutena, šećera, jaja i laktoze.

'Skoro peta godina i nemam niti jedan simptom, a kamoli relaps tako da ja to nazivam slobodom, točnije bolesti nema', rekla je Nika za In Magazin.