Pijani princ William otkrio detalje odnosa s Kate: Teško se nosi s njenim rakom, a priče o razvodu sada su još glasnije

Prolaze najgori period u braku.

Profimedia

Nakon što je šest mjeseci bila u kući, princeza od Walesa pojavila se na balkonu Buckinghamske palače 15. lipnja i razveselila milijune. Otkako je Kate Middleton (42) krajem ožujka priznala da ima rak i da odlazi na kemoterapiju, na društvenim mrežama nestala je većina dežurnih kritičara koji su govorili da je Kate izbivala zato što je doznala da je William vara. Kada su saznali da je riječ o teškoj dijagnozi, ispričale su joj se i slavne osobe koje su pomišljale kako je razlog drugačiji. 

Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Kruže priče kako se princ William (42) teško nosi s činjenicom da mu se supruga razboljela. Preuzeo je na sebe kraljevske obveze koje je ona trebala obaviti i čini sve kako bi joj olakšao borbu s rakom. Ovo im je zasigurno najgori period u braku, što su potvrdili i njihovi bliski prijatelji, a iako se palača nije oglasila o potencijalnom razvodu, ne prestaju glasine kako je odnos toliko loš da će se uskoro razići. 

Kate i William u travnju su proslavili 13. godišnjicu braka, a nedavno se doznalo i kako je njihova ljubavna priča započela. Prema novoj knjizi Roberta Jobsona, bivša djevojka princa Williama je odgovorna za to što je romansa Kate i Williama otkrivena grupi prijatelja s fakulteta, piše New York Post.

UK Press/Press Association Images / PA Images / Profimedia 

Upoznali su se 2001. dok su bili studenti u Škotskoj, a njihov odnos je isprva bio prijateljski. Kateino hodanje po modnoj pisti u haljini u kojoj se sve vidjelo natjeralo je Williama da prijatelju šapne: 'Kate je baš zgodna!'. Nakon tog trenutka povratka u zonu prijateljstva više nije bilo. Do rujna 2002. živjeli su zajedno, s još dvoje studenata, a svi su znali u njihovom okruženju da su par. Ipak, ako je i postojala sumnja u to da su zajedno, igra koju su igrali na partyju odagnala je sve sumnje. Prije Kate, William je bio s Carly Massy-Birch, koja je otkrila tajnu vezu princa i Kate. Igrali su igru 'Nikad nisam' ('Never Have I Ever') u kojoj se mogu postavljati škakljiva pitanja, pa su taj trenutak prijatelji iskoristili da provjere odnos Kate i Williama. Carly je, možda nesvjesno jer se u toj igri češto konzumira alkohol, razotkrila njihovu ljubavnu priču.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

'Nikada nisam bila u vezi s dvoje ljudi koji su u ovoj prostoriji', rekla je Carly, pretpostavljajući da je William jedini koji je to učinio jer je hodao i s njom, ali i s Kate. Tu je situaciju ispričao kolega koji je bio na zabavi i dodao da su svi bili u šoku rečenicom koju je izgovorila bivša cura princa Williama, a on je bio bijesan. 

Oli SCARFF / AFP / Profimedia 

'Ne mogu vjerovati da si to upravo rekla', navodno joj je rekao princ koji je do tog trenutka već popio nekoliko čašica alkohola. Čak i ako je tada bio ljut na bivšu curu, ta je ljutnja izblijedila do trenutka vjenčanja s Kate 2011., jer je bivšu partnericu pozvao na vjenčanje. William i Kate često su bili nerazdvojni na sveučilištu pa saznanje da su u vezi i nije bilo tako veliko iznenađenje za njihove kolege. 

'Često ih se moglo vidjeti kako hodaju ili biciklom idu na predavanja, razgledavaju dućane ili provode mirne večeri kod kuće, slušajući Williamove R&B pjesme. Njihova rutina rijetko je odstupala tijekom tjedna, osim srijedom poslijepodne kada su se prepustili sportu', piše Jobson u knjizi 'Catherine, princeza od Walesa', koji je ovih dana objavljena.  

Photoshot / Avalon / Profimedia 

Službeni intervju para 2010. dao je uvid u njihov odnos. 'Uselili smo zajedno kao prijatelji. Živjeli smo i s nekoliko drugih, i odatle je jednostavno procvjetalo, stvarno. Samo smo se više viđali, malo više družili i radili svašta', komentirao je William. 

Kako izgleda Kate otkako je doznala tešku dijagnozu pogledajte u galeriji: