Novi udarac kraljevske obitelji upućen Meghan Markle: Još jednom je odbijena na najgori mogući način

Između njih je zahladilo onog dana su napustili kraljevsku palaču i svoje dužnosti.

Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Meghan Markle prije nekoliko dana je proslavila svoj 43. rođendan. No ipak, nijedan član kraljevske obitelji nije joj javno čestitao rođendan, kao što to čine s gotovo svim članovima uže obitelji.

Vojvotkinja od Sussexa čestitku nije dobila ni prošle godine. Sve ovo ide u prilog teoriji kako bivša glumica u kraljevskoj obitelji nije dobrodošla.

JLPPA / Bestimage / Profimedia 

Podsjetimo, ni Meghan ni Harry nisu u najboljim odnosima s kraljevskom obitelji. Između njih je zahladilo onog dana su napustili kraljevsku palaču i svoje dužnosti.

Šanse da se bračni par pomiri s ostatkom obitelji vrlo su male. Više izvora istaknulo je kako postoji samo jedan način da se to uistinu ostvari.

Emmanuel Osodi / AFP / Profimedia 

'Kralj Charles mora Harryju dati osiguranje koje tako očajnički želi. Kao monarh on je osoba koja donosi tu odluku. To će biti način da se pomire', govore upućeni u materiju.

Harry je rekao kako neće dovoditi ženu i djecu u Veliku Britaniju sve dok ga policija ne bude čuvala od trenutka kada nogom kroči u rodnu zemlju. Taj je podatak spomenuo u dokumentarcu 'Tabloids on Trial', koji je nedavno prikazan u Velikoj Britaniji. Dvojac je izgubio osiguranje nakon što su napustili svoje kraljevske dužnosti i preselili u Ameriku 2020. godine.

Više fotografija para pogledajte u galeriji: