Sobarica hotela u Crnoj Gori otkrila što su Beckhamovi zahtijevali od osoblja: Jedina želja im nije ispunjena

Beckhamovi su se zaljubili u prekrasnu jadransku obalu tijekom boravka 2018. godine, kada su odmarali u luksuznom kompleksu na Svetom Stefanu.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Poznato je da Victoria i David Beckham vole ljetovati na Jadranu, u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Nisu oni jedini, bilo je mnogo bogataša koji su sebi mogli priuštiti najskuplja ljetovališta, a odabrali su ovaj naš komad Mediterana.

Beckhamovi su se zaljubili u prekrasnu jadransku obalu tijekom boravka 2018. godine, kada su odmarali u luksuznom kompleksu na Svetom Stefanu. Iako se često nađu u središtu pozornosti zbog svog bogatstva i slave, Victoria i David poznati su po uživanju u jednostavnim užicima. Ovaj poznati par voli ljetovati skromno, daleko od glamura i buke, a zaljubljenici su u prirodu, zbog čega često biraju kampiranje kao svoj način odmora.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako su već desetljećima glavna tema medija, obitelj Beckham, kao jedna od najbogatijih na svijetu, vješto koristi svaku priliku da se povuče iz gradske vreve i izbjegne popularna odredišta koja su preplavljena turistima.

Iako žive luksuzno i mogu si priuštiti najskuplje destinacije svijeta, Beckhamovi sve češće biraju Jadran kao mjesto za odmor, na kojem se pripremaju za nove radne izazove. Tako su 2023. ljetovali u Hrvatskoj, dok su prethodnih godina uživali u Crnoj Gori, točnije na čarobnom otoku Sveti Stefan.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Očuvana priroda ovog mjesta nije slučajno odabrana kao lokacija za njihov odmor. Menadžeri luksuznog resorta na Svetom Stefanu pažljivo su odabrali posebno obučeno osoblje koje se brinulo o svim potrebama Beckhamovih, kako bi njihov boravak bio što ugodniji. Njihova dva luksuzna apartmana pripremana su s posebnom pažnjom, uz maksimalno poštivanje privatnosti.

Jedna od sobarica koja su bile zadužene za brigu o prostranima apartmanima Beckhamovih rekla je da su svi članovi osoblja dobili upute da u njihove prostorije ulaze u određeno vrijeme.

'Tražili su da mobitele ostavimo po strani kako bismo im osigurali potpunu diskreciju. Diskrecija je bila imperativ. Prilikom posjete restoranu na Svetom Stefanu inzistirali su na strogoj zabrani fotografiranja. Želju su nam unaprijed izrazili, ističući da željeli uživati ​​u obrocima i privatnosti bez pompe i ometanja', ispričala je.

Nažalost, ta želja nije u potpunosti ispoštovana, jer su njihove fotografije s obale kasnije osvanule na brojnim portalima, što je izazvalo nezadovoljstvo para. Bez obzira na sve, Beckhamovi su vjerni posjetitelji Jadrana, obožavaju prirodne ljepote i mir koji ovaj kraj nudi, a kupnjom vile u Crnoj Gori dodatno potvrđuje svoju ljubav prema jadranskoj obali, piše Stil.