Ulovili ga paparazzi: Evo kako se George Clooney ponaša prema Amal kad nisu u javnosti

Sve je jasno s fotografija koje paparazzi ulove kad glumac i odvjetnica misle da ih nitko ne gleda.

GGCH / SplashNews.com / Splash / Profimedia

George i Amal Clooney uživaju na odmoru u Italiji, a paparazzi su ih uhvatili kako večeraju u Villi d'Este. Na večeri su im se pridružili Amalina majka Baria te i grupa prijatelja.

George i Amal godinama su na glasu kao skladan par, zbog čega postoji dio onih koji vjeruju da je njihov brak samo fasada. No sudeći po fotografijama koje paparazzi ulove kad glumac i odvjetnica misle da ih nitko ne gleda, oni su i dalje ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Tako su ovog puta razmjenjivali poljupce, a Amal se u jednom trenutku naslonila na supruga koji ju je nježno zagrlio.

Danas slove za jedan od najomiljenijih holivudskih parova, a u braku su dobili blizance Alexandera i Ellu. Ipak, Clooney je ranije u 'WTF' podcastu s Marcom Davidom Maronom priznao da dok nije upoznao odvjetnicu za ljudska prava, nije htio brak ni djecu.

'Slušajte, ja se uopće nisam htio oženiti. Nisam htio djecu. A onda sam upoznao ovo nestvarno biće. Ušla je u moj život i bio sam očaran, od samog početka. I čim sam je upoznao, odmah sam znao da više nikada ništa neće biti isto', rekao je voditelju pa dodao: 'Izlazio sam s mnogo finih, pametnih, talentiranih žena, ali tek jednom vam se dogodi netko tko je kao stvoren za vas. Mislim da smo se Amal i ja baš našli i da ona osjeća isto kada sam ja u pitanju', zaključio je.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U veljači 2014. zajedno su otišli na odmor u Keniju gdje je glumac postao svjestan da će je zaručiti: 'Kleknuo sam i rekao: 'Ne bih mogao zamisliti ostatak svog života bez tebe.'

Njihovu ljubav nisu pokvarila ni šuškanja o razvodu, nakon što se počelo govoriti o Clooneyjevoj homoseksualnosti. O glumčevoj seksualnoj orijentaciji se pričalo i ranije, a on je svojedobno rekao što misli o tome. Objasnio je da nije htio govoriti o tome i poricati kako ne bi tim potezom uvrijedio LGBT zajednicu.

'Najgori je naslov bio u kojem je pisalo: 'George Clooney je gay-gay-gay'. Rekao sam na to: 'Ja sam gay-gay'. Treće ponavljanje je stvarno pretjerivanje. Znači, prema internetu sam gay. Nećeš to ići poricati jer je to izravna uvreda gay zajednici', ispričao je.