Naša glumica razvela se nakon 14 godina, iznenadila je onim što je rekla o bivšem: 'On ima predivno mjesto u mom srcu'

Bivši supružnici zajedno imaju troje djece, zbog kojih su ostali povezani i nakon razvoda.

Pixsell/ Sanjin Strukić Dora Fišter i Goran Navojec

Hrvatska kazališna, filmska i televizijska glumica Dora Fišter rođena je 14. kolovoza 1978. u Zagrebu u poznatoj hrvatskoj obitelji.

Njezin djed bio je jedan od naših najvećih umjetnika, glumac, redatelj, pisac i prevoditelj Tito Strozzi, baka joj je bila glumica Eliza Gerner, a preci su joj i neki od najpoznatijih opernih pjevača kao što su Maja Strozzi Pečić, Boris Papandopulo, Ljubica Oblak Strozzi i Violetta de Strozzi.

Umjetničku obiteljsku tradiciju prekinula je njezina majka Maja Strozzi, koja je uspješna liječnica, no Dora ju je nastavila.

Robert Gašpert 

Djeda nije imala priliku upoznati, jer je preminuo prije nego što se ona rodila, a za jednom prilikom je za Story otkrila zašto joj je zbog toga osobito žao.

'Voljela bih da smo mogli raditi zajedno ili samo razgovarati. Ali kada danas čujem koji su bili njihovi stavovi, primjerice da ništa nema smisla osim kazališta... Danas je to smiješno. Ima toliko toga čime se možeš baviti. Baka je bila živa, ali nije bilo prilike za rad s njom. No kad izlazim na scenu, oni su uvijek sa mnom', rekla je glumica, koju televizijska publika najbolje pamti po ulozi Bibe Kosmički u popularnoj domaćoj seriji 'Odmori se, zaslužio si'.

Sudjelovala je i u showu 'Zvijezde pjevaju' 2020. godine, kada je također izazvala zanimanje publike, a tada je za Story otkrila da se razvela od slovenskog glumca Tadeja Toša.

Pixsell/ Davorin Višnjić  Dora Fišter i Tadej Toš

U braku su bili 14 godina i zajedno su dobili troje djece, kćeri Evu i Juliju te sina Andreja, te su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima.

'Kad zanemariš ego, ostane samo ljubav. Tadej stvarno ima predivno mjesto u mom srcu. Roditelji smo svojoj djeci, to nam je zajedničko i ne znam što bi to moglo poremetiti. Imamo najmanje tri razloga, a to su naša djeca, da budemo dobro. I obitelj smo za cijeli život. Ljubav nikad ne prestaje, samo mijenja oblike', kazala je glumica za Story, a tada je otkrila i kako je pronašla svoj unutarnji mir:

'Uvijek me to zanimalo, čitala sam puno o duhovnosti, okultnim znanostima, volim meditirati... A, s druge strane, imam u sebi tu golemu količinu životne radosti. Moj je život kombinacija fizičkog i metafizičkog. Jedan dan dobar provod, a drugi meditacija.'