'Mirna sam i sretna': Zrinka Cvitešić ovih dana ima razloga za slavlje, nižu se čestitke sa svih strana

Zrinka Cvitešić slovi za jednu od naših najuspješnijih glumica.

Story

Glumica Zrinka Cvitešić dobitnica je nagrade Orlando za najbolje dramsko ostvarenje na 75. Dubrovačkim ljetnim igrama. Na dodjeli se pojavila u elegantnoj bijeloj košulji i crnim bermudama te tako sve oduševila svojim modnim izdanem. Cvitešić je dobila nagradu za ulogu ‘Jele‘ u 'Ekvinociju', a njezin uspjeh popraćen je plijeskom.

Grgo Jelavić / Pixsell 

'Uvijek nakon nekog velikog projekta i velike uloge koje se završi, budeš prazan, u depresiji i nedostaju ti ljudi. Sada sam tako mirna i sretna otišla iz Grada valjda što svi znamo da smo sve dali, a i natrag smo dobili sve. Nekako mi je lijepo', rekla je Zrinka, prenosi HRT.

Inače, Zrinka svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a od 2014. godine je u sretnoj i stabilnoj vezi s Nikom Kranjčarom. Tek ponekad na društvenim mrežama dijeli posebne trenutke iz života, a u studenom prošle godine objavila je fotografiju nožice bebe u njenoj ruci, koji su odmah pohrlili čestititi njoj i njenom ljubavnom partneri, bivšem nogometašu Niki Kranjčaru.

'Čestitke tebi i Niki', i 'O moj bože, čestitam ti predivna ženo. Bit ćeš nevjerojatna majka', pisali su joj prijatelji i pratitelji pa je Zrinka ubrzo odlučila pojasniti da je došlo do nesporazuma.

Naime, Zrinka je pored fotografije na engleskom napisala: 'Savršen je dan koji se smije poput tebe', a na hrvatskom je dodala 'Voli te teta', što dio njenih prijatelja i pratitelja iz inozemstva nije razumio.

Više fotografija Zrinke i Nike pogledajte u galeriji: