Žera iz Crvene jabuke u tajnosti je oženio 24 godine mlađu ljepoticu: Samo 20 ljudi znalo je za njihovo vjenčanje

Dražen Žerić Žera sa suprugom Barbarom u braku je 16 godina, a zajedno imaju 15-godišnje blizanke Petru i Mareu.

Pixsell/ Elmedin Hajrovic/ATAImages

Crvena jabuka u utorak je održala koncert u Novom Pazaru, u sklopu jubilarnog 20. izdanja glazbenog festivala 'Stari grad'.

Mnogobrojna publika uživala je u hitovima grupe koja je na sceni gotovo 40 godina, tijekom kojih je današnji frontmen Dražen Žerić Žera izgradio prepoznatljiv imidž i još se ne odriče svojih zaštitnih znakova, kultnih 'starki' i čupave frizure.

Pixsell/ Elmedin Hajrovic/ATAImages 

A kad je Žera krenuo osvajati glazbenu scenu s grupom u kojoj je ispočetka bio klavijaturist, njegova supruga još se nije bila ni rodila.

Naime, 60-godišnji glazbenik je u braku s 24 godina mlađom Barbarom Mačelom Žerić. Par se vjenčao u tajnosti 2008. godine na brodu kod Šolte, a za to da će izgovoriti sudbonosno 'da' znalo je svega 20-ak ljudi.

'To je bio mali jedan romantičan brodić... Ja sam bio preselio u Split kad je ona počela studirati. Onako sve u tajnosti, i onda smo odlučili tamo i vjenčati se, ne u Splitu nego smo mi išli malim brodićem, okićenim na Šoltu, bilo je prekrasno, nas je malo bilo, 15-ak ljudi, 20-ak je stalo na brod, ma romantika čista, more, galeb...', prisjetio se Žera lani za In Magazin.

Barbara se ne voli eksponirati i rijetko se pojavljuje u javnosti, no ranije ove godine je s njihovim kćerima došla na koncert Crvene jabuke u Zagrebu i tada nije mogla izbjeći fotografe.

Pixsell/ Emica Elvedji 

Početkom prošle godine Žera je za Story je prokomentirao razliku u godinama između njega i supruge.

'Unatoč razlici u godinama, to je najbolja kombinacija. Pokazalo se to dobro. Iskustvo nadopunjuje mladost', rekao je.

Otkrio je i kakav je otac njihovim 15-godišnjim blizankama Petri i Marei.

'Mene mogu preveslati kako hoće i kad hoće, a mama je nešto drugo. Mogu se naljutiti pola sekunde, ali poslije... Osmijeh, lijepa riječ i što ćeš onda?', istaknuo je.