Mladen Grdović vjeruje da za ljubav uvijek ima mjesta u životu: 'Sad mi je ljubavnica...'

Sretan, zadovoljan i ispunjen, tako bi se Mladen Grdović opisao, ali i priznaje kako još uvijek vjeruje u ljubav.

Story arhiva

Nakon što je predstavio novu pjesmu 'Sveta zemlja Dalmatina' u Šibeniku, Maden Grdović nastavlja sa svojim koncertnim aktivnostima.

'Pjevam pjesmu od Đuška Šarca, Ante Viljca, koji je napravija vječne pjesme – Dalmacija u mom oku, Maslina je neobrana, Noćas budi mirno more i tako dalje. Osjetio sam pjesmu i da nije najvjerojatnije je ne bi pjevao', rekao je za Inmagazin.

Dodao je da je samo ovog ljeta imao 41 nastup, a imao bi ih i više da se može klonirati, kaže u šali. Koncerti su nešto što ga drži na životu.

Dario Njavro 

'Ljubav, snaga, volja, a kad ćemo pasti onda ćemo pasti, ima puno mojih kolega koji još mogu pjevati, a stariji su od mene. Treba se održavati, mislim da smo se svi malo zapustili u kantautorstvu i skladateljstvu ali nemaš šta više izmisliti, ja sam napisao preko 370 pjesama', rekao je.

Dok se njegove pjesme ore na brojnim rođendanskim proslavama, njegov rođendan izgleda drugačije.

'Ma zaboravio ja na rođendan i sve, sjetio sam se nakon dan i pol. Nisam ima zbilja vremena, ali smo našli moja grupa Romantico i ja u Istri jedan dan slobodno i onda sam ih počastio i to je to. Ugasio sam telefone jer znate i sami da svi koji su imena neka bilo to da je nogometaš, košarkaš, veslač svi su taj dan i moramo nekako telefone štopati', rekao je.

Dražen Kokorić 

Od rođendanskih želja, kaže, volio bi da mu turneja povodom 45 godina karijere prođe uspješno, a posjetit će Osijek, Rijeku, Split i Zagreb. Otkrio je i otkud mu kondicija za takav ritam.

'Slušaj uredan život, ali ne možeš ti imat uredan život, ali barem u nečemu, barem izbjeći konobe i trattorie rekli bi u Istri, ali to je jako teško. Noću je vožnja, pjeva se po dva i pol sata, imam 12 ljudi u ekipi treba to održavat i posložiti da to sve bude dobro', tvrdi.

Sretan, zadovoljan i ispunjen, tako bi se Grdović opisao, ali i priznaje kako još uvijek vjeruje u ljubav.

'Za ljubav uvijek ima mjesta. Ljubav može biti gitara, može bor, može mikrofon. Sad mi je ljubavnica mikrofon najveći', našalio se.