Jedna od najburnijih ljubavnih veza na hrvatskoj estradi je svakako ona između pjevača Mladena Grdovića i njegove Brankice.

Često su se svađali i mirili, a prije nekoliko godina odjeknula je i vijest o razvodu no čini se da se u međuvremenu puno toga promijenilo pa je sad Mladen otkrio da mu u ljubavi cvjetaju ruže.

Mladen Grdović je ponovo s Brankicom
Story arhiva 

Mladenovo je ponašanje nekoliko je puta stavilo njihov brak na kušnju. Izvanbračno dijete, alkoholizam i obiteljsko nasilje bile su neke od pojava i prepreka u njihovom dugogodišnjem odnosu.

Par se upoznao devedesetih u rodnom Zadru, a iako je Brankica ispočetka odbijala njegovo udvaranja, Mladen je bio uporan i uspio ju je osvojiti.

Nakon što je pristala na život s njim, poveo ju je na turneju po Americi. U Las Vegasu su se vjenčali, a kumovi su im bili košarkaš Drniša Stojko Vranković i njegova supruga Lola. Godinama mu je bila desna ruka u poslu, a pristala je živjeti u njegovoj sjeni.

Mladen i Brankica Grdović su imali turbulentan brak
Story arhiva 

Brankicu je šokiralo kada je 2004. godine otkriveno da Mladen ima izvanbračnu kćer s 15 godina mlađom Zadrankom Eminom Šimurinom. Brankica mu je sve oprostila i odlučila je prihvatiti djevojčicu kao da je njezina. Jednom je prilikom rekla da bi mu 'oprostila i autobus djece'.

U njihovom je domu više puta intervenirala policija zbog obiteljskog nasilja, a jednom prilikom su oboje zaradili prijavu. Međutim, uvijek su se mirili i Brankica je Mladenu sve praštala pa je mnoge iznenadila vijest da su u kolovozu 2021. otišli svako svojim putem.

Godinu dana kasnije Grdović je ipak za Antenu Zadar otkrio da su se pomirili.

Brankica Grdović prihvatila je izvanbračno dijete Mladena Grdovića
Story arhiva 

'Brankica mi je sve oprostila, bila je potpuno u pravu, kad sam imao priliku i slobodan prostor, umjesto s njom izlazio sam sa svojim društvom, nisam je poštivao, ali mi glazbenici smo poznati po tome što skrećemo s puta, to je normalno za nas', rekao je tada.

Nešto kasnije je za Slobodnu Dalmaciju rekao da ipak nisu zajedno, no da su u dobrim odnosima.

'Sve je fenomenalno. Brankica i ja u dobrim smo odnosima. Ona živi kod svojih, ja sam u svojoj kući u Arbanasima. Ona je i dalje dio mog života, iako više nismo zajedno', priznao je Mladen.

Ipak, prema najnovijem razvoju događaja, čini se da su dobri odnosi postali još bolji budući da je Mladen u najnovijem intervjuu otkrio da mu u ljubavi dobro ide.

‘Ljubav je još uvijek na svom mistu, ljubav je još uvijek moja Brankica. Ja njoj ona meni, hvala Bogu da mi je dala po repu kako sam zaslužia, ali jedan bez drugog ne možemo i to je to’, rekao je za In Magazin.

Više fotografija Mladena i Brankice pogledajte u galeriji: 

Story arhiva Mladen Grdović i Brankica Grdović zajedno su preko 20 godina