Iznenadit će vas zbog čega se George i Charlotte svađaju svakog jutra: Bespomoćni William uveo im je stroga pravila

Princ William morao je pronaći način za rješavanje ovog problema.

Profimedia

Princ William i Kate Middleton u braku su već 13 godina, a zajedno imaju troje djece - princa Georgea, princezu Charlotte te princa Louisa. Mališani oduševljavaju obožavatelje kraljevske obitelji svaki put kad se pojave u javnosti, a princ William ranije je otkrio oko čega se George i Charlotte najviše svađaju svakog jutra.

/ SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Ono što me iznenadilo je koliko su moja djeca već naslijedila ljubav moje obitelji prema glazbi. Većinu jutara dolazi do velikih svađa između Charlotte i Georgea oko toga koja se pjesma pušta ujutro', priznao je u Apple Fitness+ serijalu 'Time to Walk' 2021. godine.

Uz to, rekao je i kako ove nesuglasice najčešće riješavaju pravilima kojih se djeca moraju držati. Naime, svako dijete jedan dan mož puštati svoju glazbu: 'Dakle, George dobije svoje, a onda Charlotte. Takva je galama za glazbom'

Inače, George je najstariji od sve djece, a upravo zato ga čekaju drukčija kraljevska pravila nego Charlotte i Louisa. Jedno od pravila odnosi se na letenje, a kad napuni 12 godina, princ George potencijalno neće moći putovati s princem Williamom i princezom Charlotte.

Paul Marriott / imago sportfotodienst / Profimedia 

Bivši pilot kralja Charlesa, Graham Laurie, ranije je u podcastu 'A Right Royal' časopisa HELLO, progovorio o važnom pravilu koje se na Williama počelo odnositi 1994. godine, kad je imao samo 12 godina.

'Zanimljivo, avionom smo prevozili sve četvero: princa, princezu, prinčeve Williama i Harryja, sve dok princ William nije napunio 12 godina. Nakon toga je morao letjeti posebnim avionom. Kad je William napunio 12 godina, on bi letio u 125 iz Northolta, a mi bismo letjeli u 146 s ostalo troje', ispričao je tada.

Ovo pravilo postoji kako bi se zaštitili nasljednici prijestolja, a ako se povijest ponovi, princ George bi od sljedeće godine mogao letjeti odvojeno od oca te mlađeg brata i sestre, prenosi Independent. Međutim, pojavio se izvor koji tvrdi da princeza Charlotte i princ Louis možda neće postati članovi kraljevske obitelji te će im biti dopušteno da putuju sa svojim bratom, sestrom, ocem i majkom, piše Žena.rs.

Više fotografija princa Georgea kroz godine pogledajte u galeriji:

Ono što me iznenadilo je koliko su moja djeca već naslijedila ljubav moje obitelji prema glazbi. Većinu jutra dolazi do velike svađe između Charlotte i Georgea oko toga koja se pjesma pušta ujutro,