Rijetko dijeli ovakve privatne trenutke: Domenica pokazala tko joj je važan stigao u posjet

Objavila je fotografiju iz restorana gdje je uživala u omiljenom društvu.

Instagram

Pjevačica Domenica Žuvela ne voli puno otkrivati o svojem privatnom životu, no povremeno uveseli obožavatelje nekim osobnim detaljem.

Tako je sada u pričama na Instagramu pokazala baku i djeda koji su joj došli u posjet. Domenica ih je fotografirala dok su bili na ručku u restoranu, gdje su jeli punjene paprike, a pozirali su joj nasmijani.

Instagram screenshot 

Djed i baka pjevačice prošle su godine osvojili simpatije njenih pratitelja na društvenim mrežama videom u kojem komentiraju njenu pjesmu 'Jedna na sto'.

'Naježio sam se kad sam je čuo. Da me voziš i da čujem ovu tvoju novu pjesmu ode preko Splita. Baš je tvoj temperament', rekao joj je tada djed, dok se baka nadovezala: 'Lijepa je pjesma, melodična, sve su ti bolje jedna od druge'.

'Ovo mi je sigurno najdraži video na Instagramu, pa evo da čujete što mi baba i dida govore na moju novu pjesmu. Ma, nema ih svijet', napisala je tad Domenica.

Pjevačica je jednom prilikom na društvenim mrežama pokazala i svoju majku Romanu, koja je također u glazbenim vodama i poznato je da je pjevala u jednom lokalnom sastavu, a mnogi su tada komentirali da izgledaju kao sestre.

Osoba oko koje je Domenica najtajanstvenija je njezin dugogodišnji dečko. Pjevačica je već 12 godina u vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem, no toliko ga uspješno skriva od javnosti da zasad postoji samo jedna njihova zajednička fotografija.