'Krvi je bilo posvuda': Slavni kuhar doživio tešku nesreću, ispričao detalje nemilog događaja

Chef je imao ogromne modrice po cijelom tijelu.

Instagram

Chef Gordon Ramsay (57) poznat je po svom temperamentu i poprilično vulgarnom načinu izražavanja, posebice dok je u kuhinji. Opušta ga boravak u prirodi, a u lipnju je imao tešku nezgodu dok se vozio biciklom u Connecticutu. Zadobio je velike modrice po tijelu, a sada je ispričao kako je do toga došlo.

Instagram 

Spuštao se biciklom niz brdo kada je kotačem udario u rupu na cesti, a slavni kuhar kaže da je bila veličine kratera. Od siline udarca bicikl se okrenuo za 180 stupnjeva i Gordon je pao. Ustao se i pokušao namjestiti lanac da bi nastavio vožnju, ali vid mu se zamaglio i bilo je dosta krvi.

Instagram 

'Da nisam nosio kacigu, iskreno, sada ne bih bio tu', rekao je.  

Uspio je nazvati svog asistenta Justina Mandela, koji je došao po njega i odveo ga u bolnicu. Ondje su liječnici ustanovili kako Gordon ništa nije slomio, nasreću, ali je svakodnevno trebao ići na fizioterapiju. 

'Nisam mogao odjenuti hlače i čarape. Justin me odijevao ujutro. Osjećao sam se kao je*eni 95-godišnji muškarac. Tražio sam od 30-godišnjeg djeteta da mi oblači je*ene gaće, to je sramotno', prisjetio se za časopis 'Men's Health'. 

Instagram 

Kuhar je od 1996. u braku s Tanom Ramsay, s kojom ima šestero djece - Megan (26), 24-godišnje blizance Holly Annu i Jacka Scotta, Matildu (22), Oscara Jamesa (5) i Jessea Jamesa (1).