Više ga ne skriva: Anamarija Asanović preko ušiju je zaljubljena u uspješnog poduzetnika, evo što kaže o braku

Zajedno su se pojavili na vjenčanju njezinog brata Antonija.

Instagram

Antonio Asanović i Josipa Skoblar u subotu su izgovorili sudbonosno 'da' u katedrali svete Stošije u Zadru. Antonio je sin legendarnog Vatrenog, Aljoše Asanovića, dok je Josipa kći proslavljenog nogometaša i trenera Josipa Skoblara. Josipa je za svoj poseban dan odabrala usku bijelu vjenčanicu do gležnja, a dugi i elegantni šlep mnoge je ostavio bez teksta.

Novopečeni supružnici plesali su ispred crkve pred uzvanicima i nisu skrivali koliko se vole. Fotografije s vjenčanja podijelila je i sestra mladoženje, Anamarija Asanović, koja je za ovu prigodu odabrala maslinastu haljinu s narančastom maramom oko struka.

Instagram 

Splitska modna dizajnerica pojavila se u pratnji dečka, zadarskog ugostitelja Ivana Karačića kojeg inače vješto skriva od očiju javnosti. Ipak, ovog puta podijelila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj sjedi u njegovom krilu. Ranije nam je potvrdila da su u vezi od proljeća 2023. godine, a ne skriva koliko uživaju u ljubavi.

'Ide sve super, ide sve po planu i stvarno sam jako sretna, zadovoljna i ispunjena. Vidjet ćemo kako će se još odvijati stvari, ali mogla bi se zamisliti jednog dana u braku s njim, definitivno.'

Instagram 

Podsjećamo, Anamarija je majka kćeri Zorke, koja je na svijet stigla u veljači 2016. godine. Jednom prilikom nam je dizajnerica rekla da joj kći pomaže pri osmišljavanju modnih kampanja.

'Zorka je uvijek uključena u svaku moju radnju, pa tako i modnu... Ona je moja cjeloživotna inspiracija. Već odavno pokazuje interes za modu, pa tako i za materijale... Zna već što želi nositi. Uvijek je samo u haljinicama, samo to želi odjenuti, hlače ni pod razno', kazala nam je svojedobno Anamarija.

Prve fotografije Antonija Asanovića i Josipe Skoblar pogledajte u galeriji: