Domaće zvijezde i poznata dalmatinska lica u ljetnim izdanjima zablistala su u utorak na još jednom Story Summer Partyju. Zabava je upriličena u jednom od najljepših ljetnih klubova Mistral Beach Clubu powered by Radisson Blu Resort & Spa. Odličnu atmosferu napravila je Andrea Šušnjara, a publiku je zabavljao i DJ Peco.

Story Summer Party ugostio je brojne domaće zvijezde kao što su Domenica, Petra Kraljev, Anamaria Asanović, Žanamari, Nataša Bebić, Petra Meštrić, Horvat Čagalj, Stjepan Lach, klapa Cambi i mnogi drugi. Brojne dame odabrale su cvjetne haljine i one s razigranim uzorcima pa su tako Petra Kraljev i Anamaria Asanović blistale u kreacijama koje su bile pun pogodak za vruću ljetnu noć.

Story Summer Party
Robert Gašpert 

Anamarija Asanović, splitska modna dizajnerica i kći legendarnog hrvatskog nogometaša, Aljoše Asanovića, na partyju je pokazala i zavidnu liniju. Naime, Anamarija je nedavno za časopis Story otkrila da je uspjela izgubiti 13 kilograma, a mi smo ju pitali i kako uspijeva održati zavidnu liniju.

Story Summer Party
Robert Gašpert 

'Ušla sam u ritam što se tiče treninga i prehrane i sada više nema dalje haha. Radila sam taj fasting i naučila sam organizam da funkcionira tako. Nema tu neke posebne filozofije oko toga. Pojedem ono što mi dođe. Imam ja i krizne trenutke, ali onda zadovoljim tu potrebu za nečim nezdravim i nastavim dalje po starom, zdravom putu i to je to', ispričala nam je Anamarija.

Anamarija Asanović
Instagram 

Inače, Anamarija nam je nedavno potvrdila i ljubavnu vezu sa zadarskim ugostiteljem Ivanom Karačićem, kada je ujedno priznala da su u vezi od proljeća 2023. godine

'Kao što vidite blistam haha. Ide sve super, ide sve po planu i stvarno sam jako sretna, zadovoljna i ispunjena. Vidjet ćemo kako će se još odvijati stvari, ali mogla bi se zamisliti jednog dana u braku s njim, definitivno', iskreno će Anamarija.

Anamarija je i majka kćeri Zorke, koja je na svijet stigla u veljači 2016. godine. Ovom prilikom nam se otvorila o majčinstvu.

'Stroga sam dosta kao mama. Nije za pohvalu, ali znam nekad planuti, još pogotovo ako se dogodi neki problem nakon cijelog dana što sam radila i tupila joj nešto, a ona me ne posluša, e onda znam planuti. Ali onda se brzo dovedem u red i ispričam se, popričamo i sve bude ok', rekla nam je modna dizajnerica.

Story Summer Party web_RG (87).jpg
Robert Gašpert 

Uz generalnog partnera HONOR, Story Summer Party podržavaju Mistral Beach Club, Radisson Blu Resort & Spa, Laufen, INA Fresh Corner, Pet centar, L'Oréal Paris, Sensation Tonic, HGSPOT, Keune Haircosmetics, San Carlo te PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave.

Tko je sve bio na Story Summer Partyju, pogledajte u našoj galeriji:

Robert Gašpert Story Summer Party 2024.