Domaće zvijezde i poznata dalmatinska lica u ljetnim izdanjima zablistala su u utorak na još jednom Story Summer Partyju. Zabava je upriličena u jednom od najljepših ljetnih klubova Mistral Beach Clubu powered by Radisson Blu Resort & Spa. Odličnu atmosferu napravila je Andrea Šušnjara, a publiku je zabavljao i DJ Peco

Story Summer Party
Robert Gašpert 

Story Summer Party ugostio je brojne domaće zvijezde kao što su Domenica, Petra Kraljev, Anamaria Asanović, Žanamari, Nataša Bebić, Petra Meštrić, Horvat Čagalj, Stjepan Lach, klapa Cambi i mnogi drugi. 

Brojne dame odabrale su cvjetne haljine i one s razigranim uzorcima pa su tako Petra Kraljev, Anamaria Asanović i Žanamari blistale u kreacijama koje su bile pun pogodak za vruću ljetnu noć.

Story Summer Party
Robert Gašpert 

Albina Grčić odlučila se za prugice i mornarski stil, koji su njegovali i Andrea Šušnjara i bend. 

Albina
Robert Gašpert 

Ana Čagalj, supruga pjevača Jole odlučila se za dugu crnu kreaciju koja je istaknula njezinu vitku figuru, a mami su pratnja bile i njezine kćeri Ema i Iva, koje su se odlučile za bijele i crne haljine. 

Domaće zvijezde zablistale su na još jednom Story Summer Partyju
Robert Gašpert 

Uz generalnog partnera HONOR, Story Summer Party podržavaju Mistral Beach Club, Radisson Blu Resort & Spa, Laufen, INA Fresh Corner, Pet centar, L'Oréal Paris, Sensation Tonic, HGSPOT, Keune Haircosmetics, San Carlo te PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave.

Tko je sve bio na Story Summer Partyju, pogledajte u našoj galeriji:

Robert Gašpert Story Summer Party 2024.