Na Story Summer Partyju ovog je ljeta nastupao Mirko Pecotić poznatiji kao DJ Peco. Rasplesao je okupljene na Storyjevom događaju u Mistral Beach Clubu, u što nismo ni sumnjali s obzirom na to koliko je cijenjen u društvu. Ima više od 20 godina iskustva u glazbi, a njegov otac imao je prste u tome da postane DJ jer se i 'Peco senior' bavio istim poslom. 

Iza Mirka je više od 800 vjenčanja na kojima je nastupao, a kad je krenuo svirati nije mu bilo ni na kraj pameti da će se to razviti u idealan posao. U tim trenucima samo je uživao u onome što radi jer je znao koliko to voli. Za Story Summer Party imao je set listu s najlboljim ljetnim hitovima s kojima je napravio sjajnu atmosferu pa su uzvanici okupirali plesni podij. 

Glazbena gošća iznenađenja bila je Andrea Šušnjara koja je zapjevala niz hitova grupe Magazin. Andrea je najdugovječnija pjevačica te grupe, a nakon dugih 14 godina odlazi iz sastava. 

Andrea Šušnjara na Story Summer Partyju 2024
Robert Gašpert 

'U Magazinu sam do kraja ljeta, a od jeseni započinjem solo karijeru. S Tončem Huljićem sam dogovorila nastavak naše suradnje, nastavit će mi pisati pjesme, tako da na jesen očekujemo novu pjesmu koju ću izdati pod svojim imenom i prezimenom. A do tad imam dogovorene koncerte i nastupe s Magazinom koje ću odraditi', rekla je Andrea Šušnjara za Slobodnu Dalmaciju.

Na prve taktove 'Rano, ranije' svi su krenuli plesati u ritmu, a 'raspametila' ih je pjesma 'Sve bi seke ljubile mornare', što je bila i tema večeri. 

Uz generalnog partnera HONOR, Story Summer Party podržavaju Mistral Beach Club, Radisson Blu Resort & Spa, Laufen, INA Fresh Corner, Pet centar, L'Oréal Paris, Sensation Tonic, HGSPOT, Keune Haircosmetics, San Carlo te PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave.

Tko je sve bio na Story Summer Partyju, pogledajte u našoj galeriji:

Robert Gašpert Na Story Summer Partyju 2024 plesalo se cijelu noć